Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Εχουμε γράψει για τις χιλιάδες κλήσεις που έλαβαν οι κάτοικοι του Δήμου 3Β παραμονές των εορτών, σε μια εισπρακτική κίνηση από τις υπηρεσίες του Δήμου. Και μάλιστα, όχι ξεκαθαρισμένα τα αρχεία, αλλά όπου έβλεπαν κλήση είτε ήταν πληρωμένη είτε όχι τη βεβαίωσαν ως ανείσπρακτη. Είτε είχαν κάνει ενστάσεις οι πολίτες είτε όχι τις βεβαίωσαν ως οφειλόμενες. Και βέβαια και κάποιοι που είδαν ξαφνικά ότι το ...1821 είχαν λάβει κλήση, την οποία όμως δεν παρέλαβαν ποτέ.

Για να λύσει το πρόβλημα, το δημοτικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 16ης Δεκεμβρίου, το συζήτησε και αποφάσισε:

1. Να ανασταλεί το μέτρο για 2 - 3 μήνες για να διορθώσουν οι υπηρεσίες τα αρχεία τους.

2. Να ενημερωθούν οι πολίτες με ανακοίνωση του Δήμου.

3. Κλήσεις που δεν παραλήφθηκαν να εξοφληθούν στο 50%.

Για να μη γίνουν ...χαρίσματα, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή, που θα ελέγχει την κάθε περίπτωση.



Κι εκεί που οι πολίτες χαλάρωσαν, άρχισαν να μας βομβαρδίζουν εκ νέου, γιατί όταν πηγαίνουν στο Δήμο ή τηλεφωνούν έχουν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.

Οι υπηρεσίες δεν δέχονται την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!! και τους προτρέπουν να πληρώσουν, γιατί διαφορετικά θα έχουν προσαυξήσεις ή θα τους σταλούν στην Εφορία!!!



Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο


Τελικά υπάρχει Δημοτική Αρχή, που να μπορεί να αποφασίζει για το Δήμο και τους πολίτες ή υπάρχει ο κάθε Χούφτελ, που αποφασίζει για μας;



Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο ή να παραιτηθεί σύσσωμο, γιατί είναι ντροπιαστικό να παίρνονται αποφάσεις και να έρχονται να τους τις καταργούν οι ...νόμοι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 130 guests και κανένα μέλος