Ψηφίστηκε στις 26 Νοεμβρίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο, η πέμπτη τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2013.  Οπως μας ενημέρωσε η αντιπεριφερειάρχης Χρ. Κισκήρα, όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής εντάχθηκαν έξι νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού €3.590.544,73 τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους της Περιφέρειας.

Τα έργα που συμπεριλήφθηκαν είναι τα ακόλουθα:
1.    Εργασίες Ανακατασκευής Γηπέδου Ραφήνας, προϋπολογισμού € 800.000,00. Πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και επισκευών στο υπόψη γήπεδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν εμφανιστεί με το πέρασμα των ετών.
2.    Εργασίες Κατασκευής Αθλητικού Δαπέδου τύπου παρκέ προδιαγραφών FIBA για το κλειστό Γλυκών Νερών προϋπολογισμού €70.000,00. Αναμένεται να αντικατασταθεί το υπάρχον δάπεδο του κλειστού γυμναστηρίου, με δάπεδο σύγχρονων προδιαγραφών το οποίο εξασφαλίζει και περισσότερη ασφάλεια στους αθλητές.  
3.    Αποκατάσταση επισκευής Κλειστού Γυμναστηρίου Παιανίας, προϋπολογισμού € 500.000,00. Πρόκειται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και επισκευής μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και εργασίες συντήρησης εντός του γυμναστηρίου.  
4.    Εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα Γηπέδου Δήμου Μαραθώνα προϋπολογισμού € 951.444,37. Θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας σύγχρονων προδιαγραφών και ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και εργασίες συντήρησης του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων του γηπέδου.  
5.    Ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου Ποντίων στο Δήμο Λαυρεωτικής € 800.000,00. Θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ολοκλήρωσης του κτιρίου που θα στεγάσει το Πολιτιστικό Κέντρο Ποντίων.
6.    Επισκευή και Αποκατάσταση Δημοτικού Εμπορικού Κτιρίου περιοχής εργατικών κατοικιών Προφήτη Ηλία Δήμου Αχαρνών. € 469.100,00. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής των ζημιών του συγκεκριμένου κτιρίου, το οποίο μετά την ολοκλήρωση αυτών, θα χρησιμοποιηθεί από το Δήμο για την στέγαση υπηρεσιών και πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 183 επισκέπτες και κανένα μέλος