6o-goneis-nipiagogeiou_3Αλλη μια χαμένη συνεδρίαση στα 3Β, την περασμένη Τετάρτη, όπου στο πρώτο τέταρτο της προγραμματισμένης ώρα 7μ.μ., ο πρόεδρος του Δ.Σ. πήρε παρουσίες και καταμετρήθηκε ο αριθμός 16. Χρειαζόταν άλλος ένας σύμβουλος για να υπάρξει απαρτία και να προχωρήσει η συνεδρίαση. Η δημ. σύμβουλος Aικ. Αγαλιώτη, που προσήλθε εκείνη τη στιγμή και δήλωσε παρούσα, ενημέρωσε το προεδρείο ότι ο Γρ. Κωνσταντέλλος και η Ν. Καραγιάν είναι στη σκάλα, αλλά το προεδρείο δεν το έλαβε υπόψιν του και προχώρησε στο κλείσιμο της συνεδρίασης, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες και συμβούλων αλλά και ενός μεγάλου πλήθους γονέων από το 6ο Νηπιαγωγείο, που τα παιδιά τους βρίσκονται άστεγα μέχρι σήμερα.


Με τόσα άκυρα δημοτικά συμβούλια πλέον, στο Δήμο έχει συσσωρευθεί ένας όγκος εκκρεμοτήτων που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Ο Πρόεδρος δέχθηκε επίθεση από το Γιάννη Νιτερόπουλο για τη διαδικασία και απευθυνόμενος προς τους γονείς, πρότεινε να καθίσουν να συζητήσουν το θέμα της στέγης του 6ου Νηπιαγωγείου και να ενημερωθούν όπως και έγινε.

Να πούμε εδώ ότι 70 παιδιά που θα έπρεπε να στεγάζονται στο 6ο Νηπιαγωγείο βρίσκονται στο ...δρόμο, αφού στεγάζονται στην τραπεζαρία του 2ου Νηπιαγωγείου σε πολύ δύσκολες συνθήκες, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα τακτοποίηση του θέματος, αφού ούτε το δικό τους κτήριο ετοιμάζεται, ούτε το μισθωμένο κτήριο της οδού Παπάγου (που πληρώνει ο ΟΑΠΠΑ τα μισθώματα) δεν έχει τακτοποιηθεί στα τυπικά για να μπουν τα παιδιά μέσα.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημ. Μπελετσιώτη μέχρι το δήμαρχο που το ανέλαβε και προσωπικά πριν από ένα περίπου μήνα.

6o-nhpiagogeio_1Εμφανίστηκε λοιπόν μία άτυπη, αλλιώτικη συνεδρίαση. Κάθισαν πολλοί σύμβουλοι στις θέσεις τους, ενώ στη θέση του προέδρου κάθισε ο Μ. Δασκαλάκης· δίπλα του ο αντιδήμαρχος Διον. Κοντονής.

Τη στάση του προέδρου καυτηρίασαν ο Γρ. Κωνσταντέλλος και ο Παν. Καπετανέας και πρότειναν, σε διαφορετικό χρόνο, και οι δύο να φέρουν το θέμα προς συζήτηση με τη συλλογή 11 υπογραφών την προσεχή Δευτέρα, κάτι που όπως είδαμε βρίσκεται στην πρόσκληση της συνεδρίασης τη Δευτέρα 2/12 ως πρώτο θέμα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 278 guests και κανένα μέλος