2o-dimotiko-kerateas-2Μια φιλόδοξη προσπάθεια καθαρισμού, βαψίματος και εξωραϊσμού των αιθουσών αλλά και του  περιβάλλοντος  χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και με  την ενεργό  συμπαράσταση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Νικόλαου Παπανικολάου.                
Η  εθελοντική και άξια προς μίμηση  πρωτοβουλία και προσφορά γονέων και δασκάλων του σχολείου δείχνει ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Αισίως λοιπόν, μετά από ενάμιση μήνα κοπιαστικής προσπάθειας το βάψιμο των αιθουσών στο κυρίως κτίριο του σχολείου φτάνει στο τέλος του. Η νέα  όψη στο θεατράκι του 2o-dimotiko-kerateas-2σχολείου έτυχε θετικής αποδοχής και σχολίων από την πλειοψηφία των παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας. 
Σε μια εποχή  που τα πάντα φαντάζουν δύσκολα, σε μια εποχή που τα απλά αποτελούν πολυτέλεια, που τα αυτονόητα πρέπει να εξηγηθούν, σε μια εποχή που ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει κοιτάζοντας το προσωπικό του συμφέρον, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, έχουν δώσει τα χέρια και συμπορεύονται.
Ένα μεγάλο εύγε στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ (μαθητές, γονείς, δασκάλους,)  αρωγούς για ένα ομορφότερο σχολείο. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 432 guests και κανένα μέλος