spap4Mαζί και με εκπροσώπουν του Κοινοβουλίου, της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Η βράβευση έγινε παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικολάου Δένδια, ενώ τιμήθηκε και ο ίδιος, πλήθους εθελοντών του ΣΠΑΠ, εκπροσώπων της πολιτείας, υπεύθυνων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων μελών του Συνδέσμου, αλλά και δεκάδων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος βραβεύθηκε δια του προέδορυ του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλη, ενώ ο Αθ. Ζούτσος κατά τη βράβευσή του εξήρε τη φιλία και την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, αλλά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ήταν ο πρώτος Δήμαρχος από τους βραβευθέντες, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εγκάρδια τους εθελοντές, για αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που προτάσσουν με το έργο τους.
Τιμήθηκαν ακόμη ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Φουντάς, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.
Την εκδήλωση άνοιξε με τον απολογισμό, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ. Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρουσιάζοντας συγκριτικά γραφήματα των τελευταίων ετών, που έδειχναν ότι με τη συνεργασία των φορέων και την άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την εκδήλωσή τους, το αποτελέσματα είναι θετικά.
 
Στη εκδήλωση παραδόθηκαν συμβόλαια ομαδικής ασφάλισης στους ενεργούς εθελοντές του Συνδέσμου.
 
Σ.Σ. Οι απλοί εθελοντές θα πρέπει να τιμηθούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για μια ουσιαστική ευχαριστία στην πολύτιμη προσφορά τους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος