Αφού συζητήθηκε και κοινοποιήθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Παλλήνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάς προχωράει σε ανοιχτές διαβουλεύσεις με τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης...

Διάλογος με φορείς

για το Επιχειρησιακό Σχέδιο στο Δήμο Παλλήνης


Αφού συζητήθηκε και κοινοποιήθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Παλλήνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάς προχωράει σε ανοιχτές διαβουλεύσεις με τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης.

Το Σχέδιο έχει ήδη αποσταλεί σε όλους τους συλλόγους, προκειμένου να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για το μέλλον της πόλης.


Παράλληλα το Επιχειρησιακό Σχέδιο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενώ κάθε δημότης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Βλαδίμηρο Κωσταπάνο, Τηλ.: 210 6600710), Φαξ   210 6667870, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δήμος Παλλήνης, Πλ. Ελευθερίας 1.

Εχουμε γράψει κατ’ επανάληψη για το Επιχειρησιακό Σχέδιο σε κάθε Δήμο, όπου έχει ψηφιστεί ή κατατεθεί προς συζήτηση. Πολλοί Δήμοι σεβάστηκαν τη διαδικασία και έκαναν ανοιχτές διαβουλεύσεις με τους φορείς (Κορωπί, Μαρκόπουλο), όπως δεν έπραξαν άλλοι και το ψήφισαν χωρίς καμία συζήτηση και δημοσιοποίηση στους κατοίκους (Βούλα).

Η διαδικασία - όπως έχουμε γράψει - αποσκοπεί στην κατάθεση προτάσεων και ιεράρχηση δράσεων που θα συμπεριληφθούν στον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό εκάστου Δήμου έως και το 2010.


Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 30-6-2008.

Ετσι:

* Τετάρτη 18 Ιουνίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης και ώρα 20:00, με τη συμμετοχή των φορέων.

* Τετάρτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Εικαστικών Τεχνών (Αποθήκες Καμπά) και ώρα 20:30 με τη συμμετοχή κατοίκων της Κάντζας, Αγίου Νικολάου και των Εργατικών Κατοικιών

* Δευτέρα 30 Ιουνίου, στην Αίθουσα του Δ.Σ. ώρα 20.00 με τη συμμετοχή των κατοίκων του Κέντρου και των υπολοίπων οικισμών. Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί με τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη οριστικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης  Σπύρος Κωνσταντάς με αφορμή τον δημόσιο διάλογο που έχει ξεκινήσει για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου δήλωσε: «Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Παλλήνης έχει πλέον δρομολογηθεί. Σε αυτό εμπεριέχεται ο σχεδιασμός μας για τα επόμενα χρόνια, αλλά και το όραμά μας για μια πόλη σύγχρονη, με ποιότητα ζωής.

Οι στόχοι μας είναι πολλοί και απαιτητικοί: Η προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος, η βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των δημοτών μας, η βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης του Δήμου ως δημόσιου οργανισμού, η αποτελεσματική διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, η ορθολογική διαχείριση των πόρων και φυσικά η ενίσχυση των συμμετοχικών διαδικασιών με την εμπλοκή όλων των φορέων της πόλης.

Καλούμε κάθε σύλλογο και φορέα, κάθε δημότη, να καταθέσει την δική του πρόταση, για να γίνει η Παλλήνη, πιο όμορφη, πιο σύγχρονη πιο λειτουργική».

 

 


Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος