kardiageiakaΤην Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 το Κέντρο Υγείας Βάρης σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, χοληστερίνης και σακχάρου αίματος.

Η δράση που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού αφορά στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις προληπτικές αυτές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Βάρης την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς καλεί τους κατοίκους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής σημειώνοντας ότι «η προάσπιση της καλής υγείας επηρεάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Ως Δήμος, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μας, φροντίζουμε με ανάλογες δράσεις να προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα σωστής πρόληψης για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος