ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ


Ενημερωτική σύσκεψη για το Κτηματολόγιο διοργανώνει ο Δήμος Καλυβίων τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου, στις 7μ.μ. στο Δημαρχείο. Η ενημέρωση θα γίνει από ειδικούς εισηγητές και συμμετέχει κλιμάκιο της «Κτηματολόγιο Α.Ε.».

Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των  εμπλεκομένων επαγγελματιών, ώστε να διεξαχθεί έγκυρα, έγκαιρα και ομαλά η κτηματογράφηση της περιοχής Καλυβίων.

 

 

Παιδικές χαρές στη Ραφήνα, Σπάτα και Παιανία

αποφάσισε το Νομαρχιακό ΣυμβούλιοΣτα πλαίσια του συνεχιζόμενου από το 2007 προγράμματος «Δράσεις για το παιδί και την νεολαία» το Νομαρχιακό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα, τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τους Δήμους Ραφήνας, Σπάτων και Παιανίας για την δημιουργία Παιδικών Χαρών στις περιοχές αυτές.

 

 

ΑΓΟΡΑ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ


Το Σάββατο 14 Ιουνίου εγκαινιάστηκε η καλοκαιρινή Αγορά των Βιοκαλλιεργητών στο Πόρτο Ράφτη με τη στήριξη του Δήμου Μαρκόπουλου και της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής.
Στην Αγορά των Βιοκαλλιεργητών μπορεί να βρει κανείς φρέσκα πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά κατευθείαν από τον παραγωγό τους.

Η Αγορά θα λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο για την περίοδο 14 Ιουνίου έως και 14 Σεπτεμβρίου δίπλα στο Γυμνάσιο απέναντι από την Αγία Μαρίνα στο διάστημα 09:00 – 14:00.

 

 

 

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 366 guests και κανένα μέλος