asteras-kavouriΜε νομοθετική ρύθμιση για άρση του δασικού


Νομοθετική παρέμβαση αναμένεται εντος του μήνα, να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή για τον προσδιορισμό των όρων δόμησης στο Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης, για το υπό ιδιωτικοποίηση ξενοδοχειακό συγκρότημα Αστέρας Βουλιαγμένης σύμφωνα με πρόσφατο asteras-kavouriδημοσίευμα.

Η παρέμβαση αυτή αποσκοπεί στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκρατικοποίησης της Αστήρ Παλλάς για την οποία ενδιαφέρονται 13 επιχειρηματικά σχήματα. Σημειώνεται δε ότι έαν ψηφισθεί η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση, οι κάτοικοι και όσοι θεωρούν ότι η έκταση Μικρο Καβούρι είναι δασική δε θα μπορούν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Όταν διαμορφωθεί το πολεοδομικό πλαίσιο, θα προβούν στην κατάρτιση των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, με χρονοδιάγραμμα της Εθνικής Τράπεζας να προβλέπει την ολοκλήρωση της τοποθέτησης επενδυτή έως το τέλος πρώτου τριμήνου του 2014.

Μεταξύ των ακινήτων, στη διαχείριση του επενδυτή θα περιέλθει η παραλία του ξενοδοχείου, που καταλαμβάνει 1.600 μέτρα ακτογραμμής αλλά και η παραλία που ανήκει στον ΕΟΤ συνολικής έκτασης 2.100 μέτρων ακτογραμμής. Ταυτόχρονα, θα παραχωρηθεί στον επενδυτή και η μαρίνα για 40 χρόνια.

Πηγή: capital.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 125 guests και κανένα μέλος