Χαρτοπαιχτική Λέσχη στη Βούλα με άδεια “παραδοσιακού καφενείου” κατήγγειλε ο Aγγελος Aποστολάτος στο δημοτικό Συμβούλιο..

Την αδειοδότηση χαρτοπαικτικής Λέσχης από τη Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Βούλας, με προκάλυμμα «παραδοσιακό καφενείο», κατήγγειλε απερίφραστα στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, ο πρώην δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Αγγελος Αποστολάτος.

Το εν λόγω «καφενείο» βρίσκεται επί της Βασ. Παύλου και για του λόγου το αληθές, κάλεσε όποιον θέλει να πάει να το διαπιστώσει.

Μια επίσκεψη λοιπόν θα μας πείσει. «παραδοσιακό» είναι, μπορούμε να πάμε για κανένα ουζάκι…

Ο Αποστολάτος καταλήγοντας είπε, σε έντονο ύφος: «Ο κ. Μπέος, γιατί περί αυτού του κυρίου πρόκειται, τη λέσχη του για Υπουργούς και δεν ξέρω ποιους άλλους, να την κάνει σ’ οποιοδήποτε άλλο σημείο του λεκανοπεδίου και όχι στην πόλη μας.

Όταν απαγορεύονται επί της Βασ. Παύλου Φροντιστήρια κι επιτρέπουμε λέσχες, εγώ ντρέπομαι που μένων σ’ αυτή την πόλη». Κι απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο: Αυτό το θέμα να το κοιτάξετε εσείς ιδιαιτέρως, γνωρίζω και τη δικιά σας ευαισθησία.

Εγώ βρίσκομαι κοντά σας και συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο για να βοηθήσω το έργο σας. Θα υπηρετήσω τη θέση που μ’ έταξε ο βουλιώτικος λαός, με όποιο τρόπο με έταξε και θα βοηθήσω το Δήμο να πάει μπροστά, να κάνει έργο, για το καλό της πόλης μας.

Κι αυτός είναι ο λόγος που λέω αυτά και βρίσκομαι εδώ κι όχι για να σας κάνω μια στείρα αντιπολίτευση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 234 guests και κανένα μέλος