Η διοίκησης της ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών των καταναλωτών, με ειδικές ρυθμίσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Αραγε συνειδητοποίησαν την τραγική κατάσταση που έχει φθάσει η ελληνική οικογένεια ή “κλείνουν” τα χρέη τους για την καλύτερη πώλησή της;
Οπως και να ‘χει αυτή τη στιγμή, έστω και έτσι, δίνει μία ανάσα σε νοικοκυριά που χρωστάνε νερό, όπως:
Ευνοϊκότερο πρόγραμμα διακανονισμών για τον καταναλωτή με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία και πολύμηνη καθυστέρηση στην αποπληρωμή οφειλών, με αύξηση δόσεων μέχρι 36,
     από 6 δόσεις που προβλέπονται μέχρι σήμερα.
Απλούστευση της διαδικασίας διακανονισμού, γρήγορη έγκριση των αιτημάτων χωρίς την υποχρέωση υποβολής πλήθους δικαιολογητικών.
Θεσμοθέτηση ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτημάτων Διακανονισμού Οφειλών, για την άμεση εξέταση και διευθέτηση των περιπτώσεων καταναλωτών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (χρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι, κ.ά.).
Προσωρινή αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, βάσει του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων μέχρι 30/06/2014 και μέχρι ποσού 3.000 ευρώ, υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης προσέλευσης των οφειλετών για τον διακανονισμό της αποπληρωμής των χρεών τους σε δόσεις, σύμφωνα με τη νέα πολιτική της Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις εφαρμογής του προγράμματος μπορείτε να απευθύνεστε, στα Περιφερειακά Κέντρα της ΕΥΔΑΠ στο www.eydap.gr.

Πετύχαμε το στόχο! Ξεπεράσαμε τον αριθμό υπογραφών για τη μη πώληση του νερού ως Ελλάδα

Γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο, στη σελίδα της Ηλέκτρας Βενετσάνου, ότι μας λείπουν κάποιες υπογραφές για να στείλουμε ως χώρα, αίτημα να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό.
Είμαστε ευτυχείς που συμβάλλαμε στο να υπερβεί πλέον ο αριθμός των υπογραφών.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 206 guests και κανένα μέλος