amorgianou-ypografeiH παρουσίαση ενός βιβλίου είναι πάντα ένα γεγονός. Ενα γεγονός για τον συγγραφέα και ιδιαίτερα αν είναι “πρωτάρης”, όπως η Ιφιγένεια Αμοργιανού. Είναι το λογοτεχνικό παιδί της.
Είναι γεγονός για τον εκδότη γιατί είναι εκείνος που θα βάλει τη δεξιοτεχνία του για την καλή εμφάνιση του βιβλίου, την εύκολη ανάγνωση και την αρτιότητά του.
Είναι γεγονός όμως και για την πόλη που γίνεται. Γιατί “κάθε βιβλίο είναι ένα παράθυρο στον κόσμο”.
Ετσι λοιπόν η Βούλα το περασμένο Σάββατο 15/6, στην Πνευματική της Εστία, υποδέχθηκε ένα νέο βιβλίο με την παρουσίαση των εκδόσεων “Σκαραβαίος”, “Ο Κηπουρός” της Ιφιγένειας Αμοργιανού.
Η εκδήλωση συνδυάστηκε μάλιστα με παράλληλη έκθεση κεραμικών του Τμήματος εκμάθησης του ΟΑΠΠΑ (νομικού προσώπου του Δήμου 3Β).
Στο πάνελ ο Κώστας Βενετσάνος (ιδρυτής των εκδόσεων Σκαραβαίος), η συγγραφέας Ιφιγένεια Αμοργιανού και η ηθοποιός Αννα Δημητράτου. Εκεί κοντά στο πιάνο η Πέννυ Μπινιάρη.
Οι ομιλίες διανθίζονταν από τα μουσικά κομμάτια του Μ. Χατζιδάκι και η ανάγνωση της ηθοποιού έδινε σκηνοθετική ατμόσφαιρα.
Η βραδιά κύλησε γλυκά. Στο κλείσιμο η πιανίστα “κυκλώθηκε” από ακροατές που σιγοτραγούδησαν με τη μουσική της συνοδεία.
Η υπεύθυνη των εκδόσεων Σκαραβαίος, Αννα Βενετσάνου, ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες γι’ αυτή την όμορφη βραδιά, καθώς και τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ Γιάννη Νιτερόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας.
Το βιβλίο είναι ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, που ο έρωτας, το πάθος και ο πόνος συμπλέκονται...

apoci-akroathrioΘα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο “Ιδρεία” Σωκράτους και Παπάγου στη Βούλα.
Εκδόσεις Σκαραβαίος, τηλ. 210 8959.004 
astra-mathitriespenny-biniarivenetsanos-amorgianou-dimitratou

biblio-khpouros


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 130 guests και κανένα μέλος