Καταγγελία αστυνομικών του Α.Τ. Μαρκοπούλου για κρούσματα ψώρας.

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με επιστολή της προς την ομοσπονδία, γνωστοποιεί και καταγγέλει την ύπαρξη σοβαρού ζητήματος που σχετίζεται με την ασφάλεια και υγιεινή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή τους:


ΑΡ. ΠΡΩΤ: 4/13                                     Γλυφάδα, 30-05-2013
ΠΡΟΣ: Π.Ο.ΑΣ.Υ

 

ΘΕΜΑ: «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΨΩΡΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

 

Ηkratoumenoi νεοϊδρυθείσα Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας καταγγελιών αστυνομικών που υπηρετούν στο Α.Τ. Μαρκοπούλου περί της ύπαρξης σοβαρού ζητήματος που σχετίζεται με την ασφάλεια και υγιεινή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους έτσι όπως αυτή προβλέπεται από το Π.Δ. 45/2008.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οποίες έχουν λάβει και ενυπόγραφο χαρακτήρα εντός των κρατητηρίων του Α.Τ. Μαρκοπούλου κρατούνται εννέα (9) κρατούμενοι αλλοδαποί οι οποίοι πάσχουν από το άκρως μεταδοτικό νόσημα της ψώρας. Το παραπάνω ζήτημα δημιουργεί κίνδυνο τόσο για την υγεία των συναδέλφων μας, που υπηρετούν στο Α.Τ. Μαρκοπούλου, όσο και των οικογενειών τους καθώς επίσης και των πολιτών που προσέρχονται στο Α.Τ. για να διευθετήσουν ζητήματά τους, αφού τα κρατητήρια της ανωτέρω υπηρεσίας ευρίσκονται δίπλα ακριβώς από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην ενίσχυση και τη συνδρομή από πλευρά σας στην Ένωσή μας, προκειμένου διενεργηθούν οι απαραίτητες ενέργειες με απώτερο σκοπό την αποσυμφόρηση των κρατητηρίων, την άμεση μεταγωγή των παραπάνω κρατουμένων σε χώρους με την προβλεπόμενη υποδομή καθώς και την άμεση απολύμανση του χώρου των κρατητηρίων.

Ο πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος 


 

 

                                                             

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 234 guests και κανένα μέλος