giorth-loyloydion.jpg

Άνοιξε η 22η γιορτή λουλουδιών στη παραλία της Βάρκιζας γεμίζοντάς την ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές με τα 2.000 είδη φυτών που εκθέτονται.
Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής ο οποίος, όπως δηλώνει, αντιπροσωπεύει το 80-90% των καλλωπιστικών φυτών που παράγονται στην Αττική...

Μύρισε Άνοιξη στη Βάρκιζα!!


Άνοιξε η 22η γιορτή λουλουδιών στη παραλία της Βάρκιζας γεμίζοντάς την ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές με τα 2.000 είδη φυτών που εκθέτονται.

Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής ο οποίος, όπως δηλώνει, αντιπροσωπεύει το 80-90% των καλλωπιστικών φυτών που παράγονται στην Αττική και διαθέτει το σύνολο των ειδών που καλλιεργούνται σε όλη την Ελλάδα.


kordela.jpg Ο Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε σύντομα για την σημασία της έκθεσης, αλλά και για την παραλία της Βάρκιζας, για την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, όπως είπε, να περιέλθει ξανά στα χέρια του Δήμου. Το λόγο πήρε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Βλάχος, ο οποίος επεσήμανε τη σημαντικότητα της επιλογής Ελληνικών λουλουδιών και ότι δεν υπερέχουν σε τίποτα τα ξένα. Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού φυτωριούχων Αττικής.

Αφού ο Δήμαρχος και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης έκοψαν την κορδέλα σηματοδοτώντας έτσι την αρχή της γιορτής λουλουδιών, τη σκυτάλη πήραν οι σύλλογοι πουkrhtikoi.jpg παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς κλέβοντας την παράσταση και ανεβάζοντας το κέφι. Χοροί από τη Μυτιλήνη αποκλειστικά από άντρες, Ποντιακοί που ξεσήκωσαν με τον ιδιαίτερο ρυθμό τους και τον πολεμικό χορό τους, και βέβαια Κρητικοί που έκοψαν την ανάσα με τα άλματα τωνpontiakoi.jpg πρωτοχορευτών.

Η εκδήλωση έκλεισε με εδέσματα, που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους Βουλευτές Βασ. Οικονόμου, Θαν. Λεβέντη, Ντ. Βρεττό, Θ. Μπούρα και Θ. Πάγκαλο, τον Αντινομάρχη Θ. Γρίβα, τους Νομαρχιακούς Συμβούλους Παντ. Ασπραδάκη & Αντ. Γάκη, τον Δήμαρχο Αργυρούπολης Δημ. Ευσταθιάδη και πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους της Βάρης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος