nhsaki-voulas1Φωτιά πολλών μέτρων ύψους έκαιγε την Πέμπτη και την Παρασκευή 16-17/5 στο νησάκι Υδρούσα (Κατραμονήσι) της Βούλας.

Λιμενικοί και Αστυνομία βγήκαν με σκάφος στο νησάκι, με πρωτόκολλο κατεδάφισης, όπως είπαν, των αυθαίρετων κατασκευών (παράγκες ξύλινες). Στη συνέχεια εμφανίστηκε βάρκα που ήρθε από Τουρκολίμανο (όπως είπε ο καπετάνιος) που μετέφερε συνεργείο με επικεφαλής εργολάβο (όπως διετείνετο), και άρχισαν να ξηλώνουν τις ξύλινες παράγκες που έχουν στήσει εκεί, άγνωστοι, και έβαλαν φωτιά πάνω στην για να τα κάψουν.

Ο νοτιάς την έφερε όλη στη Βούλα και δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι αυτή την τεράστια φωτιά, που είχε μέσα ξύλα, λαμαρίνες, γυαλιά την έθαψαν με άμμο.

Αλλίμονο στον ανυποψίαστο που θα περπατήσει ξυπόλητος πάνω στην άμμο.

 

Πληροφορίες μιλάνε για ένα ωραίο μπαρ με ξαπλώστρες!!!

nhsaki-voulas2Οπως μάθαμε δε από τους ίδιους (εργολάβο και εργάτες), το καθαρίζουν γιατί θα γίνει ένα ωραίο μπαρ και θα μπουν ξαπλώστρες!!!

Με το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης που επικοινωνήσαμε, μας ενημέρωσε ότι δεν έχει αρμοδιότητα· ανήκει στην εποπτεία του Λιμεναρχείου Γλυφάδας.

Με το Λιμεναρχείο Γλυφάδας που μιλήσαμε μας είπαν ότι καίγανε μόνο ξύλα και τα άλλα υλικά τα ξεχώριζαν και τα τοποθετούσαν αλλού(!!) και θα πάει ειδικό σκάφος να τα απομακρύνει. Για περισσότερες πληροφορίες όμως μας παρέπεμψε στην πρωινή βάρδια του Λιμεναρχείου. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε με την θαμένη φωτιά και τα σίδερα να προεξέχουν διαψεύδουν τον λιμενικό. Ισως τους είπε άλλα ο εργολάβος...

Με το Διοικητή Μπότσα που μιλήσαμε 17/5 μας είπε ότι έχει στείλει έγγραφο στο Δήμο 3Β, ο οποίος υποχρεούται να απομακρύνει τα ...αποκαΐδια και τα σκουπίδια!!!

Ο Δήμος 3Β και με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Ελ. Αργυρουδάκη που μιλήσαμε και με το Δήμαρχο Σπ. Πανά, επίσης δεν είχαν ιδεά. Τουναντίον, όπως μας είπε ο δήμαρχος μόλις σήμερα τους έστειλαν έγγραφο. Τόνισε βέβαια ότι δεν είναι δουλειά του Δήμου να αποσύρει τα αποκαΐδια.

Και ποτέ δεν συμφώνησε σε κάτι τέτοιο.

nhsaki-kapnosΠοιος και ποιον εξυπηρετούν με την κατεδάφιση και το κάψιμο των μπάζων; Ποια περιβαλλοντική υπηρεσία έδωσε άδεια να καούν σανίδια, σίδερα και χίλια άλλα, με χρώματα και χημικά επάνω;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 305 guests και κανένα μέλος