Oλοκληρώθηκε στον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, το πρόγραμμα στοματικής υγιεινής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορωπίου με τον τίτλο «Καλύτερη Στοματική Υγεία μέσα στην Οικογένεια» σε συνεργασία με τη Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος (ΣΕΕ), της ΑΙΜ της Ελλάδος (ΣΕΕ) και την ΑΙΜ- Ελαῒς Unilever Ελλάς.

masela-deigmaΤο πρόγραμμα στο Κορωπί περιελάμβανε οδοντιατρική εξέταση των παιδιών και ενημέρωση γονέων, διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διαδραστικό παραμύθι, ανάρτηση των έργων ζωγραφικής των παιδιών.

Ο Πρόεδρος του “Σφηττός “Νίκος Γιαννάκος ευχαρίστησε τους συνεργαζόμενους φορείς, (ΑΙΜ, ΣΕΕ, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής (ΟΣΑ), τους οδοντιάτρους υπευθύνους του προγράμματος, Δημήτρη Δημητριάδη (της ΣΕΕ), Ρήγα Κωνσταντινίδη (Κ.Υ.Κορωπίου) και την ομάδα του, την Καλλιόπη Γιαλεδάκη (μαία στο Κ.Υ.Βάρης) και την οδοντίατρο Μαρία Πολυμενάκου.

Ο Ν. Γιαννάκος επανέλαβε την θέση του, ότι «η πρόληψη αποτελεί σημαντικό βοήθημα στις οικογένειες αυτές που πασχίζουν να μεγαλώσουν με σωστό τρόπο και αγωγή τα παιδιά τους μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες κλονισμού των οικογενειακών προϋπολογισμών. Το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε, συνδύαζε την εμπειρία, την γνώση και την φαντασία των συμμετεχόντων και πέτυχε απόλυτα τον στόχο του».

Παράλληλες εκδηλώσεις ήταν και η εκδήλωση ενημέρωσης για θέματα πρόληψης της υγείας των παιδιών, στους γονείς των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου, που διοργανώθηκε από τον”Σφηττό” (12/4), όπου μίλησε η παιδίατρος Μαρία Παπαμιχάλη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 guests και κανένα μέλος