Πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας- Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ημερίδα με θέμα: «Παιδιά και ΜΜΕ- Οι ανήλικοι στον κόσμο της επικοινωνίας», που διοργάνωσε η ΓΓΕ-ΓΓΕ...

«Παιδιά και ΜΜΕ-

Οι ανήλικοι στον κόσμο της επικοινωνίας»

 

Πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας- Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ημερίδα με θέμα: «Παιδιά και ΜΜΕ- Οι ανήλικοι στον κόσμο της επικοινωνίας», που διοργάνωσε η ΓΓΕ-ΓΓΕ.

rousopoulos-2.jpgΣτο συνέδριο, συμμετείχαν ως ομιλητές πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι φορέων. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε με χαιρετισμό του ο υπουργός Επικρατείας  Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Διατυπώθηκαν τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις, παρουσιάστηκαν ερευνητικά δεδομένα, έγιναν εμπειρικές επισημάνσεις, παρεμβάσεις καθώς και προτάσεις από τους ομιλητές και τους ακροατές.

Το κλείσιμο της ημερίδας οριοθετεί την έναρξη ενός ευρύτερου δημόσιου διαλόγου γύρω από τη θεματική «Παιδιά και ΜΜΕ» στον ειδικό δικτυακό τόπο www.dialogos.gov.gr.

Έχουν κληθεί να συμμετέχουν και να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους φορείς, αλλά και απλοί πολίτες. Στόχος  της δημόσιας διαβούλευσης είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα γύρω από ένα θέμα με σημαίνουσες προεκτάσεις και, όπως τόνισε και ο υπουργός  Θεόδωρος Ρουσόπουλος, «να αγκαλιάσει όλες τις πτυχές του ζητήματος, ώστε να καταλήξουμε σε μια κοινή θεώρησή του και σε λύσεις στα προβλήματα που ενέχει».

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος