Η γνωστή διασταύρωση που απασχολεί χρόνια τώρα τους κατοίκους και την τροχαία με τα συχνότατα ατυχήματα που συμβαίνουν, ήρθε πάλι στο προσκήνιο την Παρασκευή 19 Απριλίου κατά τις 10:30π.μ. με ένα ατύχημα που ενεπλάκησαν 3 αυτοκίνητα και μια μηχανή.

Το αυτοκίνητο Toyota που βλέπετε στις φωτογραφίες ερχόταν από την Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση προς την Ματρόζου, πέρασε το STOP της Πρ. Πέτρου, travmatismenos-foreioπροφανώς χωρίς να ελέγξει, χτύπησε μια μηχανή που κατέβαινε την Πρ. Πέτρου και μετά την σύγκρουση - όπως μας δήλωσε οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και παθόντας, - γκάζοσε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πανω σε ένα Subaru το οποίο ήταν σταματημενο στη γωνία Ματρόζου για να ελέγξει την διασταύρωη και να στρίψει δεξιά στην Πρ. Πέτρου, στη συνέχεια της τρελής του πορείας, χτύπησε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που πήγαινε προς την διασταύρωση και κατέληξε αφού ξερίζωσε ένα απ’ τα κολονάκια του ποδηλατοδρόμου στη μάντρα του γωνιακού κτιρίου.

Απολογισμός αυτής της τρελής πορείας του αυτοκινήτου που οδηγούσε γυναίκα, ήταν ο τραυματισμός του νεαρού οδηγού της μηχανής ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και υλικές ζημιές των άλλων δύο αυτοκινήτων και φυσικά της ίδιας που έγινε από μπροστά μέχρι πίσω σμπαράλια.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει επανηλλειμένως να μπει φανάρι στη διασταύρωση για να αποφευχθούν τα ατυχήματα, αφού και στους δύο δρόμους που διασταυρώνονται τα οχήματα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

metafora-travmatia

atyxima-geniki

atyxima-pr-petrou-2

atyxima-pr-petrou

subaru

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 252 επισκέπτες και κανένα μέλος