Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέγερσης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μηλαδέζας, ο οποίος θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά και θα καλύψει τις ανάγκες προσχολικής αγωγής και φροντίδας των παιδιών της περιοχής.

brefonhpiakos-mhladezaΠρόκειται για ένα έργο ύψους 609.625 €, που υλοποιήθηκε με πόρους ΕΣΠΑ. Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι δυναμικότητας 30 θέσεων και έχει σχεδιαστεί με υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Περιλαμβάνει δύο αυτόνομα συγκροτήματα, σε 2 ορόφους για τη φιλοξενία 20 νηπίων και 10 βρεφών, με αίθουσες απασχόλησης, ύπνου, χώρους υγιεινής κτλ. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο, με ειδικά σχεδιασμένες φυτεύσεις, παιδική χαρά νηπίων, καθιστικούς χώρους.

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς επισκέφθηκε το χώρο παρουσία του Προέδρου του ΟΑΠΠΑ Γιάννη Νιτερόπουλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Υπεύθυνου για τους Παιδικούς Σταθμούς Νίκου Ζαχαράτου και των υπηρεσιακών παραγόντων και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων: ο Δήμος μας αποκτά μια ιδιαίτερα σημαντική κοινωνική υποδομή, που θα βοηθήσει στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τις ανάγκες της εργαζόμενης οικογένειας. Το έργο υλοποιήθηκε με την επιμέλεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στη θετική συμβολή της προηγούμενης δημοτικής αρχής της Βάρης.
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 99 guests και κανένα μέλος