Οπως μας ενημέρωσε η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μαρκοπούλου, ζητάει από τη Δημοιτκή πλειοψηφία τη σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης με θέμα τα οικονομικά του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ», οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» (Κατσίκη Παναγιώτα, Χασιώτη-Νάσου Αικατερίνη, Σουλιώτης Παν., Στάθης Σπύρος, Λέκκας Νικήτας, Μπέη Αθηνά, Μπέης Λεωνίδας, Αδάμος Γεώργ., Τεμπονέρα-Φουράκη Αγγελική και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Γέγος κατέθεσαν στο Δήμο Μαρκοπούλου την με αριθμό πρωτ. 2761/12-02-2013, κοινή αίτηση για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου, για τα ακόλουθα 3 θέματα:

1.- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οικονομική κατάσταση του Δήμου και το Πρόγραμμα Οικονομικής Αποκατάστασης (Εξυγίανσης).

2.- Ενημέρωση για την έγκριση ή μη της 13ης Αναμόρφωσης οικονομικού έτους 2012 και για την πορεία του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.

3.- Συζήτηση για τον θεσμικό ρόλο και την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Τονίζουν δεν στην επιστολή τους:

«Πιστεύουμε πως το συμβούλιο αυτό πρέπει να συγκληθεί άμεσα και μάλιστα θα πρέπει να γίνει ειδική συνεδρίαση με μοναδικά θέματα τα παραπάνω αναφερόμενα, λόγω της εξέχουσας σοβαρότητάς τους. Στην συνεδρίαση αυτή, η παράταξή μας θα εκθέσει αναλυτικά τις θέσεις της ενώπιον του αρμόδιου οργάνου του Δήμου.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επιληφθεί του θέματος» .

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 guests και κανένα μέλος