Μετά από πολλά χρόνια από το τελευταίο καρναβάλι που είχε πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας, το ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΣΦΗΤΤΟΣ», αποφάσισε να επανεντάξει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις το θεσμό του Καρναβαλιού δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του Καρναβαλιού και να συμμετέχουν δημιουργικά στα πολιτιστικά δρώμενα, μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση του Καρναβαλιού είναι η Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

       Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, επειδή είναι αρχή του Δήμου μας να μην επιβαρύνουμε οικονομικά τις οικογένειες, τα παιδιά που θα λάβουν μέρος μπορούν να είναι ντυμένα με οποιαδήποτε στολή που ήδη έχουν ή οτιδήποτε αποκριάτικο αξεσουάρ.

     Τα σχολεία, οι φορείς –σύλλογοι ή οικογένειες με τα παιδιά τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Μεγάλη Παρέλαση των παιδιών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτουμε και να την καταθέσουν στο γραφείο Δημότη (Δημαρχείο, 3ος όροφος, Κα Παπαχρήστου). Επίσης, οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέσω φαξ: 210-6624963 (Υπ’όψιν: Μάλλιου Αδαμαντία) ή μέσω email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

     Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 έως και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10:00-15:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:Αδαμαντία Μάλλιου: 6977604465 (Απογευματινές ώρες) & Χριστίνα Παπαχρήστου: 210- 6622324 (Εσωτερική γραμμή: 129). Το πλήρες πρόγραμμα της γιορτής θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 επισκέπτες και κανένα μέλος