Ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος χαιρέτισε τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου, ανάμεσα σε επισήμους και κατοίκους της πόλης....

Εγκαινιάστηκε και επίσημα

η λειτουργία του 3ου Γενικού Λυκείου στο Κορωπί


Ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος χαιρέτισε τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου, ανάμεσα σε επισήμους και κατοίκους της πόλης.


Η εκκλησία θα απαντήσει;


Ο Δήμαρχος  στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο στεγαστικό που αντιμετωπίζει η πόλη, τόνισε ότι «ότι δεν ήθελα να παρευρεθώ σε κάτι που ναι μεν εγκαινιάζεται αλλά δεν αποτελεί μόνιμη κτιριακή λύση… Ναι μεν μοχθήσαμε να ιδρυθεί και να λειτουργήσει αλλά το κτιριακό δεν παύει να μας απασχολεί όλους. Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω από την Εκκλησία και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαο να μας παραχωρήσουν εφόσον τους ανήκει, το οικόπεδο του Ελαιώνα, προκειμένου να υπάρξει λύση. Στους  μαθητές μας φυσικά τους αξίζει μέχρι να στεγαστούν σε μόνιμο κτίριο να φοιτούν σε ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό κτίριο».

...«ό,τι μπορούμε να κάνουμε για την οριστική επίλυση του στεγαστικό των νέων σχολικών μονάδων το κάνουμε. Μάλιστα ακριβώς γι΄αυτό εγκαινιάζεται το νέο κτίριο: για να καταδείξουμε ότι έχουμε πραγματικές ανάγκες, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς με όρεξη για μάθηση και δημιουργία ….για να  πιέσουμε τους αρμόδιους φορείς να κάνουν τις υποσχέσεις τους πράξεις.  


Μένει να απαντήσει η εκκλησία.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 535 επισκέπτες και κανένα μέλος