Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε, παραμονή της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Βούλας.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αγγελος Αποστολάτος επανήλθε προ ημερησίας, στις καταγγελίες για το περιβόητο έργο πλέον, στο πάρκο της Νηρέως και την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου...

Το πάρκο της Βούλας ξανά στο Δημ. Συμβούλιο

 

Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε, παραμονή της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Βούλας.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αγγελος Αποστολάτος επανήλθε προ ημερησίας, στις καταγγελίες για το περιβόητο έργο πλέον, στο πάρκο της Νηρέως και την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Για το πάρκο που έχει ζητήσει τα στοιχεία της μελέτης και δεν του έχουν δώσει τίποτα, όπως είπε.

Για το αστρονομικό ποσό που διατίθεται για την ανάπλαση του πάρκου, που όπως τη χαρακτήρισε και ο Α.Αποστολάτος, αναφέρεται σε μερικές δάφνες, ζουμπούλια και πολύ τσιμέντο.

Εντυπωσιακή ήταν η σύγκριση που έκανε με την ανάπλαση που γίνεται στο Πεδίο του Αρεως στην Αθήνα, έκτασης 230 στρεμμάτων!, που το κονδύλι ανέρχεται σε 9.000.000 ευρώ (με θέατρα, ποδηλατόδρομος, παρτέρια, χιλιάδες δέντρα, πεζόδρομους κ.ά.). Αντίθετα με το πάρκο της Νηρέως, που είναι 3.500.000 ευρώ και δεν ξεπερνάει ούτε τα 10 στρέμματα!

Ζήτησε δε από τον Πρόεδρο τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Επιτροπή Ελέγχου Δημόσιας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, στο Τεχνικό Επιμελητήριο και στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Κι εκείνος δεν απάντησε


Πρόεδρος: Ορίστε κύριε Δήμαρχε.

Δήμαρχος: (απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο). Δεν έχω να απαντήσω, ρωτάει εσάς!!


Σ.Σ.: Όλα αυτά δηλαδή που είπε ο Αγγελος Αποστολάτος δεν αφορούν την πολιτική ηγεσία του Δήμου, αλλά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Προφανώς διαφεύγει του Δημάρχου η διαδικασία των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων, (βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας), γιατί όλο το σώμα στον πρόεδρο απευθύνεται, δεν απευθύνεται σε έκαστον που τον αφορά!!


Ελεγχος από την Περιφέρεια!


Μετά ταύτα, μάθαμε ότι την Παρασκευή 28/3 κλιμάκιο του Υπουργείου Οικονομικών θα διενεργούσε έλεγχο στο πάρκο.

Πράγματι είδαμε κάποιους που ήρθαν για έλεγχο, μόνο που δεν ήταν του Υπουργείου Οικονομικών αλλά επιτροπή ελέγχου της  διαχειριστικής Αρχής για το Γ ΚΠΣ της Περιφέρειας Αττικής.

Αναμένουμε την έκθεσή τους, η οποία βεβαίως θα πρέπει να συγκριθεί με τη μελέτη, γιατί το γράφω και το έχω ξαναγράψει, - εγώ ως δημοτική σύμβουλος τότε, - είδα τη μελέτη που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που υλοποιείται. Μέχρι χωμάτινα δρομάκια είχε. Πουθενά δεν έβαζαν τσιμέντο.

 

Το 11ο θέμα του αναγγελθείσας συνεδρίασης του Δ.Σ. Βούλας (τη Δευτέρα  31/3, 8:00μ.μ.) αφορά την «Εγκριση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Βούλας 2007-2010».

Εχετε ακούσει τίποτα γι’ αυτό στο Δήμο Βούλας; Πού είναι οι ανοιχτές συναντήσεις με τους φορείς και το λαό;

Δηλαδή το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου αφορά μόνο τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου;

Ας το λάβουν υπ’ όψη τους και οι μειοψηφίες στο Δήμο, που ευτυχώς έχουμε τρεις παρατάξεις, και οι ύπερθεν ελεγκτικές αρχές.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 244 επισκέπτες και κανένα μέλος