Ο Δήμος Κορωπίου μαζί με βουλευτές (ερώτηση στη Βουλή του Βασ. Οικονόμου) και άλλους τοπικούς φορείς  και συλλόγους πίεζε από το 2006 για μια άμεση λύση, για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν γιατρό για τις ανάγκες τους...

 

Γιατρός του ΙΚΑ στην Αγ. Μαρίνα


Ο Δήμος Κορωπίου είχε επανειλημμένα ζητήσει με έγγραφά του την διευθέτηση του θέματος των ασφαλισμένων του ΙΚΑ  στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας.


Ο Δήμος Κορωπίου μαζί με βουλευτές (ερώτηση στη Βουλή του Βασ. Οικονόμου) και άλλους τοπικούς φορείς  και συλλόγους πίεζε από το 2006 για μια άμεση λύση, για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν γιατρό για τις ανάγκες τους.

Tον περασμένο Ιανουάριο  ήρθε σε επικοινωνία ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος με τον Διοικητή του ΙΚΑ.

Κατόπιν των ενεργειών αυτών από την Τρίτη 18 Μαρτίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα υπάρχει ιατρός του ΙΚΑ με έδρα το 1ο Πολιτιστικό Κέντρο Κορωπίου στην Αγία Μαρίνα ( Λ. Αγ. Μαρίνας 109)  από τις 8 το πρωί έως 1 το μεσημέρι. 


Η Δημοτική Αρχή  από το 2005 έχει ιδρύσει και λειτουργεί  στην Αγ. Μαρίνα το 1ο Πολιτιστικό Κέντρο Κορωπίου που καλύπτει ανάγκες ΚΑΠΗ και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων και είχε προβλέψει να υπάρχει κατάλληλο δωμάτιο για την στέγαση του Ιατρείου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, όπου και εγκαταστάθηκε ο γιατρός.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22910-90 638 (Μόνο Τρίτη και Πέμπτη 8.00πμ-13.00).

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 361 επισκέπτες και κανένα μέλος