Τα έργα της λεωφόρου Σπάτων – Αρτέμιδας για την περισυλλογή των ομβρίων υδάτων, έβαλε στο τραπέζι, ο νομ. Σύμβουλος Χρήστος Καλαποθαράκος, και ιδιαίτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες από τα έργα...

 

Λεωφόρος Σπάτων - Αρτέμιδας 


Τα έργα της λεωφόρου Σπάτων – Αρτέμιδας για την περισυλλογή των ομβρίων υδάτων, έβαλε στο τραπέζι, ο νομ. Σύμβουλος Χρήστος Καλαποθαράκος, και ιδιαίτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες από τα έργα.

Εκπρόσωπος των καταστηματαρχών που παρευρισκόταν δήλωσε ότι έχουν αναστατωθεί γιατί δεν γνωρίζουν πότε θα τελειώσει το έργο που έχει κόψει την λωρίδα κατεύθυνσης προς Αρτέμιδα, με αποτέλεσμα να είναι αποκλεισμένα από την αγοραστική δύναμη τα μαγαζιά τους.

«70% έχει πέσει η αγοραστική δύναμη και αν δεν τελειώσει μέχρι το Καλοκαίρι δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε», δήλωσε.

Ο Νομάρχης ενημέρωσε ότι το έργο είναι συνέχεια του έργου Παιανίας  - Σπάτων – Λούτσας και δεν προβλεπόταν ο αγωγός ομβρίων. Τον αγωγό ανέλαβε να χρηματοδοτήσει η Νομαρχία με 600.000 ευρώ.


Σ.Σ. Εδώ πρέπει να συγχαρούμε το Νομάρχη, που βλέπει προοπτικά, γιατί φανταστείτε να ξανασκάβουν το δρόμο σε λίγο καιρό για να περάσουν αγωγούς ομβρίων.


Σε δύο μήνες έτοιμο το έργο με την συνδρομή του Δήμου


Εξήγησε δε ο Νομάρχης ότι ο εργολάβος δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο, αν δεν κόψει τους ευκάλυπτους ο Δήμαρχος και φτιάξει τις συνδέσεις του αγωγού με τους καταναλωτές, πράγμα που απεδέχθη και ανέλαβε.

Αυτό για να περάσει ο αγωγός στο πεζοδρόμιο και όχι μέσα στο δρόμο, με μελλοντικά πολλά προβλήματα. Εφόσον γίνουν αυτά τα δύο ο εργολάβος θα παραδώσει το έργο σε 2 μήνες.


Πιέστε το Δήμαρχο, λοιπόν να προχωρήσει στη δική του υποχρέωση φίλοι καταστηματάρχες.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος