Σοβαρά  επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο χώρο που γίνεται η λαϊκή Αγορά. Αστυνομικοί του Δήμου τοποθέτησαν μπάρα  στην είσοδο της λαϊκής για την απογόρευση των οχημάτων...

 

Κλειστή μπάρα για τα οχήματα  στη λαϊκή της  Βάρης


Σοβαρά  επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο χώρο που γίνεται η λαϊκή Αγορά. Αστυνομικοί του Δήμου τοποθέτησαν μπάρα  στην είσοδο της λαϊκής για την απογόρευση των οχημάτων. Η  ενέργεια αυτή αποτελεί ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετά απο δύο τροχαία περιστατικά που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιάς μαθήτριας του παρακείμενου σχολείου και μιάς γυναίκας πελάτισας. Οι αντιδράσεις των δημοτών αλλά και των εμπόρων της λαϊκής ήταν έντονες. Επιτέθηκαν στον Αστυνομικό του Δήμου, ενώ κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία όταν διαπίστωσε ότι υπήρχε απόφαση του Δήμου απεχώρησε. «Θέλουν να μας διώξουν», μας είπε αγανακτισμένος ένας έμπορος, «ενοχλούμε τα  παιδιά στο σχολείο, αλλά δεν μας λένε που θα πάμε».

Να σημειώσουμε ότι το μέτρο που φαίνεται απόλυτα σωστό, θα χρειαστεί χρόνο για να υιοθετηθεί. Γιατί στην πατρίδα μας κάθε καινοτομία αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη.

 

Βάσω ΚαράγιωργαΑφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 guests και κανένα μέλος