Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, μετά την κακοκαιρία, που ανέστειλε πάρα πολλές δραστηριότητες, αφού το παγωμένο χιόνι, έκλεισε κυριολεκτικά δρόμους και πεζοδρόμια.
Η συνεδρίαση έγινε και πάλι χωρίς το Δήμαρχο (και την προηγούμενη), και απόντος του δημάρχου, πολλά θέματα αναβάλλονται...

 

Δημοτικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης 

Τα “βαριά” θέματα Αναβλήθηκαν

 

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, μετά την κακοκαιρία, που ανέστειλε πάρα πολλές δραστηριότητες, αφού το παγωμένο χιόνι, έκλεισε κυριολεκτικά δρόμους και πεζοδρόμια.

Η συνεδρίαση έγινε και πάλι χωρίς το Δήμαρχο (και την προηγούμενη), και απόντος του δημάρχου, πολλά θέματα αναβάλλονται.

 

Η μπάλα είναι θεός!!!


Το περίεργο είναι ότι ξεκίνησε κυριολεκτικά στην ώρα της η συνεδρίαση. 7.15 είχαν φτάσει κιόλας στο 9ο θέμα! Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί “τρέχουν” έτσι τα θέματα, όταν ρώτησα: μήπως έχει κανένα ποδόσφαιρο απόψε (καθ’ ότι άφιλη του ποδοσφαίρου δεν γνώριζα η αδαής), και πήρα βεβαίως απάντηση; και ότι παίζει ο Ολυμπιακός και γιατί φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες τα θέματα.

Τι τα θες, η μπάλα είναι θεός!


Αναβλήθηκαν οι καντίνες


Αναβλήθηκε λοιπόν το 12ο θέμα που αφορά τις καντίνες του Μεγάλου Καβουρίου, με πρόταση του Προέδρου και αιτιολογικό ότι λείπει ο δήμαρχος.

Ο Κ. Καραγεώργος επεσήμανε ότι είναι η δεύτερη φορά που έρχεται και το αναβάλουμε πάλι γιατί λείπει ο δήμαρχος.

– Είναι κάτι που δεν ξέρετε ή δεν καταλαβαίνετε κύριε πρόεδρε; Αφού έχουμε την εισήγηση.

– Πολλά ξέρω και πολλά καταλαβαίνω, γι’ αυτό θέλω να είναι εδώ και ο Δήμαρχος...


Σ.Σ.:
Είναι γάτα ο Κοντονής...


Ο Παν. Κουλουβάρης συμφώνησε στην αναβολή, αλλά επεσήμανε ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να έχουν μία νομική γνωμάτευση, γιατί ο Σύλλογος επισημαίνει κάποια πράγματα.

Ο Πρόεδρος το θεώρησε περιττό, λέγοντας:

– Γιατί εσύ δεν ξέρεις· δεν γεννήθηκες εδώ;...

Την αναβολή καταψήφισε ο Κ. Καραγεώργος.


Να βγουν οι κάμερες από το Σχολείο


Είχαμε γράψει προ καιρού ότι ο Δήμος Βουλιαγμένης αποφάσισε να βάλει κάμερες στο Λύκειο, για να αποφεύγονται οι βανδαλισμοί. Μάλιστα τότε μας είχανε τηλεφωνήσει αναγνώστες και είχαν “βγει από τα ρούχα τους” μ’ αυτή την απόφαση.

Τελικά δικαιώθηκαν, γιατί σήμερα με τον αριθμό 17, συζητήθηκε η αφαίρεση των καμερών από το Σχολείο γιατί θίγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, βάσει της Αρχής.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Δημ. Τζιώτης, τόνισε ότι πρέπει να φύγουν βεβαίως από το σχολείο οι κάμερες, και όπου αλλού υπάρχουν παράνομα.


Θα απαντήσει σε κάθε παράνομη απόφαση

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Βουλιαγμένης είχε διανείμει σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο επισημαίνει όσον αφορά το 12ο θέμα των καντινών:


Τί πρέπει να ξέρετε πριν ψηφίσετε το θέμα 12

1) Εκκρεμεί προσφυγή του Συλλόγου στο ΣτΕ κατά του ΠΔ254/2004 που προβλέπει την εγκατάσταση 3 καντινών στο Μεγάλο Καβούρι.

2) Πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. για να ξεκινήσει ο Δήμος την κατασκευή μιας καντίνας διατάχθηκε να σταματήσει μέχρις αποφάσεως του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

3) Εκκρεμεί πρωτόκολλο κατεδαφίσεως της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά για τις παλαιές καντίνες του Μ.Καβουρίου.

4) Εκκρεμούν αγωγές κατά του Συλλόγου και των μελών του Δ.Σ. αυτού εκ μέρους του Δημάρχου κ. Κασιδόκωστα και των εταιρειών του κ. Μουστάκα που ζητούν αποζημιώσεις άνω των 5.000.000 ευρώ συνολικά.

5) Ο Σύλλογος ενεργεί πάντοτε σύμφωνα με το Νόμο.

6) Εχει Δικαστικές Αποφάσεις υπέρ αυτού.

7) Δεν εκβιάζεται

8) Θα απαντήσει σε κάθε παράνομη απόφαση αυτών που θα την αποφασίσουν.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 183 guests και κανένα μέλος