Ο διάσημος οικονομολόγος, θα μιλήσει για τη Διεθνή και Ελληνική κρίση, Πέμπτη 26/7, 17.00

Θεωρούμενος ως ένας από τους πλέον διορατικούς και αξιόπιστους στις προβλέψεις του διεθνής οικονομολόγους ο αποκαλούμενος και «πατέρας του ευρώ» κ. Robert Mundell θα παρουσιάσει την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στις 5μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο τις απόψεις του για τις αιτίες και τις μεθόδους υπέρβασης της Διεθνούς και Ελληνικής οικονομικής κρίσης.

Βαθύς γνώστης των προβλημάτων της παγκόσμιας οικονομίας και από τους πιο πρωτοπόρους των νέων ιδεών, ο διάσημος καθηγητής Robert Mundell, γνωστός φιλέλλην και συχνός επισκέπτης της χώρας μας, με την ομιλία του θα περιγράψει τα μεγάλα προβλήματα της ύφεσης, της ανεργίας, της μηδενικής ροής κεφαλαίων στην αγορά και όσα αλλά χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα το λεγόμενο σήμερα διεθνώς «ελληνικό πρόβλημα».

Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει σε προτάσεις και ιδέες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών καθώς και διεξόδους από την κρίση. Η ομιλία στο Ζάππειο μέγαρο διοργανώνεται από την οργάνωση Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ (Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών) που ίδρυσαν οι αείμνηστοι, Μιλτιάδης Έβερτ και Θανάσης Κανελλόπουλος και αποτέλεσε ένα από τα ισχυρότερα think tank στη Ελλάδα.

Πρόεδρος του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ είναι σήμερα ο τέως υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών Πέτρος Δούκας, ο οποίος υπήρξε φοιτητής του καθηγητή Mundell στο Columbia και τον προσκάλεσε για την συγκεκριμένη ομιλία

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος