Την περασμένη εβδομάδα η «Μαραθώνιος Αναπτυξιακή» τίμησε δύο εκ των βασικών σκαπανέων της και τούτο γιατί, όπως διευκρίνισε και Πρόεδρός της και Δήμαρχος Παλλήνης Σπ. Κωσταντάς, πλην της αναγνωρισμένης...

 

Η “Μαραθώνιος Α.Ε.” τιμά τους πρωτεργάτες της


Την περασμένη εβδομάδα η «Μαραθώνιος Αναπτυξιακή» τίμησε δύο εκ των βασικών σκαπανέων της και τούτο γιατί, όπως διευκρίνισε και Πρόεδρός της και Δήμαρχος Παλλήνης Σπ. Κωσταντάς, πλην της αναγνωρισμένης και αδιαμφισβήτητης προσφοράς τους, αποχώρησαν οικιοθελώς της ενεργούς πολιτικής, μετά από πολλές 4ετίες προσφοράς, για να παραχωρήσουν τη θέση τους στους νέους. Οι δύο τιμηθέντες πρωτεργάτες, όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο φύλλο μας, είναι ο Ευαγγ. Ξηντάρας πρ. Πρόεδρος Πικερμίου και ο Ιωαν. Παπαδογεωργάκης πρ. Δήμαρχος Γέρακα.

marathonios-a.e..jpg Η «Μαραθώνιος Α.Ε.» είναι μια διαδημοτική αναπτυξιακή επιχείρηση, που άρχισε τη δραστηριότητά της εδώ και μερικά χρόνια (2001) και την ίδρυσαν οι Δήμοι και οι Κοινότητες Ανθούσας, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης, Παλλήνης, Πικερμίου, Ραφήνας και Σπάτων. Έχει έδρα της το Πικέρμι και τούτο, ειρήσθω εν παρόδω, μετά από επιμονή του εκ των τιμωμένων πρωτεργατών Ευ. Ξηντάρας.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, στο σύντομο λόγο του ο Πρόεδρός της Σπ. Κωσταντάς «Η Μαθανώνιος λειτούργησε, λειτουργεί και θα λειτουργεί πέραν απ’ τις οποιεσδήποτε αντιπαλότητες που ο καθένας μπορεί να βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Είναι μια διαδημοτική εταιρεία που στόχο έχει να προσφέρει το δυνατόν περισσότερο στη περιοχή μας».

Στη σύντομη αντιφώνησή του ο εκ των τιμωμένων Ευαγγ. Ξηντάρας με υπερηφάνεια τόνισε ότι «Ήθελα να κάνω μια επισήμανση, ότι με συγκινεί η αναγνώρισή σας, πως πρωτεργάτης της Μαραθώνιος Αναπτυξιακής είμαι εγώ. Είναι τιμή μου και χαρά μου που αυτή η εταιρεία προόδευσε».

Ο έτερος δε των τιμωμένων Ι. Παπαδογεωργάκης μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας είπε με συγκίνηση ότι η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση έχει αναπτυξιακή πορεία και ότι η «Μαραθώνιος» μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της Τ.Α.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 254 guests και κανένα μέλος