Το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση 28/1 την συνέχιση και το 2008 του προγράμματος «Δράσεις για το παιδί και τη νεολαία» με την έγκριση των Προγραμματικών Συμβάσεων...

 

«Δράσεις για το παιδί και τη νεολαία» από τη Νομαρχία


Το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση 28/1 την συνέχιση και το 2008 του προγράμματος «Δράσεις για το παιδί και τη νεολαία» με την έγκριση των Προγραμματικών Συμβάσεων για την δημιουργία παιδικών χαρών στο Δήμο Ωρωπού και τις Κοινότητες Βαρνάβα και Κρυονερίου, που θα υλοποιηθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Σε αμέσως προσεχείς συνεδριάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα εγκριθούν και άλλες Προγραμματικές Συμβάσεις με Δήμους και Κοινότητες της Ανατολικής Αττικής.

Το πρόγραμμα «Δράσεις για το παιδί και τη νεολαία» ξεκίνησε από την Νομαρχία το 2007 με την προώθηση μιας σειράς δράσεων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών και των νέων σε αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Έτσι τον προηγούμενο χρόνο υλοποιήθηκαν 11 Προγραμματικές Συμβάσεις με Δήμους και Κοινότητές της  για την δημιουργία παιδικών χαρών στους Δήμους Αυλώνα, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Καλάμου, Μαραθώνα, Ν. Μάκρης, Παλλήνης και στις Κοινότητες Γραμματικού, Καπανδριτίου, Μαρκοπούλου Ωρωπού και Πικερμίου


Η Νομαρχία συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια θα προωθήσει εντός του 2008 την υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων και με τους άλλους Δήμους και Κοινότητες ούτως ώστε να βοηθήσει την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και των νέων.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος