Σήμερα 30.4 στα 3Β!

Αμπάριζα έχει πάρει όλα τα Δημαρχεία της Ανατολικής Αττικής ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας προφανώς, αφού ως γνωστόν, είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική Περιφέρεια Αττικής.

Παλλήνη, Καλύβια, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Σαρωνικός είναι κάποιοι από τους Δήμους που έχει επισκεφθεί, πάντα με ισχυρή αστυνομική δύναμη συνοδεία και μάλλον σμουλωχτά. Χωρίς ανακοινώσεις και καλέσματα.
 
Σήμερα Δευτέρα 30/4 επισκέφθηκε το Δημαρχείο των 3Β στη Βούλα, για άλλη μια φορά σιωπηρώς.
Αν εξαιρέσεις τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην είσοδο του Δημαρχείου(!) την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και κάποιους κυρίους με πολιτικά που κοίταζαν «καχύποπτα» όποιον έμπαινε,  απ’εξω, όταν έμπαινες μέσα υπήρχε απόλυτη σιωπή.
 Βέβαια οι δήμαρχοι τί να κάνουν; Κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία. Τον υποδέχονται, του λένε, τα προβλήματα του Δήμου τους και...
Στην Παλλήνη ακούστηκαν και κάποιες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους.
Στα Σπάτα ο Δήμαρχος Χρήστος Α. Μάρκου στην συζήτηση που είχε μαζί του του έθεσε τα ζωτικής σημασίας ζητήματα του Δήμου και απαίτησε λύσεις, αλλά τώρα «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε ο σοφός λαός.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 229 guests και κανένα μέλος