Νέος πολιτιστικός σύλλογος ενέσκυψε στα 3Β και μάλιστα με πανομοιότυπο όνομα με τον προηγούμενο. Ο μεν πρώτος είναι γένους θηλυκού “Απολλωνία” με αρκετή και αξιόλογη δράση παρά το μικρόν της ηλικίας του και ο δεύτερος γένους αρσενικού “Απολλώνειος” όπως μας ενημερώνουν με το παρακάτω δελτίο Τύπου.
Χαιρόμαστε που αναπτύσσονται τέτοιες δράσεις πολιτισμού στην περιοχή και όσες και να γίνουν ποτέ δεν είναι πολλές, αλλά γιατί σχεδόν το ίδιο όνομα; Χάθηκαν τόσα ωραία ονόματα, για να μη γίνονται και παραξηγήσεις και παρανοήσεις;

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Β.Β.Β. στις 4 Απριλίου, διενήργησε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Δ.Σ. Εξελέγησαν οι παρακάτω οι οποίοι συγκροτούμενοι σε σώμα ανέλαβαν τις εξής θέσεις:
Ρεπαπή Τούλα – Πρόεδρος
Λάλου Αγγελική – Αντιπρόεδρος
Σπαγάκου Αγγελική – Γραμματέας
Χαρισιάδη Δήμητρα – Ταμίας.
Ιωαννίδη Ζέτα, Κοπάνου Κάτια, Κυβέλος Δημήτρης – Τακτικά Μέλη και Αντωνίου Φωτεινή- Αναπληρωματικό Μέλος.
 
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Χέλμη Άννα & Μαυράκη Ιφιγένεια.
 
Στόχος του ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Β.Β.Β., όπως σημειώνει, είναι η δραστηριοποίησή του σε θέματα που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, ούτως ώστε το βιβλίο, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η μουσική, τα εικαστικά και οι επιστήμες μέσα από το βήμα του να έρθουν πιο κοντά στους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Β.Β.Β.
Επιπλέον στόχος του είναι η δημιουργία της έντυπης και ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 446 guests και κανένα μέλος