ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑ
Πριν από λίγη ώρα πληροφορήθηκα το γεγονός της παραίτησης του Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Η παραίτηση του Δημάρχου είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στους δημότες της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης. Αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που δημιουργεί η απουσία του, επιταχύνει με την παραίτησή του, τη διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου.
Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μέσα από την 25χρονη διαδρομή του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτέλεσε πρότυπο πολιτικού άνδρα. Κατάφερε να αναδείξει και να προστατεύσει αποτελεσματικά την περιβαλλοντική φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής, πετυχαίνοντας παράλληλα να αναβαθμίσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η συνολική προσφορά του στην τοπική κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη.
Σημείο αναφοράς της διοίκησής του στη Βουλιαγμένη, υπήρξε η ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, αλλά και το πρόγραμμά του για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Οι δημότες της Βουλιαγμένης τον υπερψήφισαν έξι φορές, από το 1986 έως το 2006 τιμώντας το έργο του, την αποτελεσματικότητα και τη συνέπειά του. Επιστέγασμα της πολιτικής του δράσης, ήταν η εκλογή του, το 2010, στο δημαρχιακό αξίωμα του ενοποιημένου Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, απόδειξη της υπερ-τοπικής αναγνώρισης του έργου και της παρουσίας του.
Η πολιτική παρακαταθήκη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα είναι τεράστια, τόσο για την πόλη μας όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η στενή συνεργασία μας για περισσότερα από 20 χρόνια υπήρξε για εμένα μεγάλη τιμή και εξαιρετική εμπειρία. Του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση, ώστε να καταφέρει να επανέλθει σύντομα κοντά μας.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, εκφράζω την πρόθεσή μου να συνεχίσω το έργο του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, φιλοδοξώντας, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης, να υλοποιήσουμε το όραμά του και να καταστήσουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμο Πρότυπο για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σπυράγγελος Πανάς
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 guests και κανένα μέλος