25h-martiou-glezosΑγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2012, στην πόλη μας.

 

Στη δυσμενή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε μαζί με τις εκδηλώσεις τιμής των Αγωνιστών του ’21, να προβάλλουμε παράλληλα και το μήνυμα ελπίδας, που φέρνει η μακρόχρονη ιστορία των αντιστασιακών αγώνων του έθνους μας, διαχρονικά.

 

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος εκφραστής αυτού του μηνύματος, από το ζωντανό σύμβολο της αντίστασης, τον κ. Μανώλη Γλέζο, ο οποίος από τη θρυλική υποστολή της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη, το Μάιο του 1941 και μέχρι σήμερα, δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή, να είναι ο ίδιος μπροστά, στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία και ελευθερία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει την τιμή να υποδεχτεί την ημέρα της εθνικής μας επετείου, τον κ. Γλέζο, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία με θέμα: «Οι Εθνικοαπελευθερωτικοί Αγώνες των Ελλήνων», στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχείου Μαρκοπούλου), στις 12.00 το μεσημέρι.


Πρόγραμμα Εορτασμού Κυριακής, 25ης Μαρτίου 2012

 

§  Ώρα 9.20 π.μ.: Συγκέντρωση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

§  Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη της πόλης μας.

§  Τελετή στο Μνημείο Ηρώων της πόλης μας.

§  Ώρα 11:00 π.μ.: Παρέλαση.

§  Ώρα 12.00 : Ομιλία του Μανώλη Γλέζου, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος