Ο Παν. Καπετανέας προ ημερησίας στη συνεδρίαση της 14/3 στα 3Β έθεσε ερώτημα για τη Δημοτική Αστυνομία, όσον αφορά εμπλοκή με κατάστημα και τοπική σύμβουλο για ένα ...τσιγάρο. Επεσήμανε μάλιστα ότι: «Εμείς προειδοποιήσαμε ότι ανοίγετε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια με τη Δημοτική Αστυνομία. Τελευταία μάλιστα με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, λες και το μαχαίρι δεν μπορεί να χτυπήσει το πόδι, το λαιμό ή το κεφάλι. Και θέλετε να κάνετε τα παιδιά αυτά που έχουν μία εξάσκηση 3 μήνες να εμπλακούν.

Η ευθύνη βαρύνει εσάς, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε μια κουβέντα με τη Δημοτική Αστυνομία. Είναι παιδιά και εργαζόμενοι», κατέληξε.

«Ηταν λάθος ο νόμος για το κάπνισμα. Εδώ επιτρέπεται στα μπουζουξίδικα που είναι και υποκουλτούρα...»

Ο δημαρχεύων Σπ. Πανάς περιέγραψε το περιστατικό που καταγράφαμε στο προηγούμενο φύλλο (χωρίς ονόματα εν γνώσει μας), που ενεπλάκη η Δημοτική Αστυνομία.

«Θα έπρεπε και η Δημοτική Αστυνομία να διαχειριστεί εκείνη τη στιγμή την κρίση και να μη φτάσουν εκεί που έφτασαν», τόνισε.

«Υπάρχει η αίσθηση ότι κάπου έχει χαθεί η συνεργασία. Υπάρχει δυσλειτουργία η οποία θα έχει πολλαπλά επεισόδια. Να γίνει συζήτηση για στάση δίπλα στον πολίτη. Είχαμε διαφωνήσει όταν στο Α’ τρίμηνο φέρανε θέμα για αύξηση αρμοδιοτήτων στη Δημοτική Αστυνομία», επεσήμανε ο Γιάννης Σκουμπούρης.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 επισκέπτες και κανένα μέλος