Ετοιμάζονται και άλλοι δύο, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Παλλήνης στην Ανθούσα, που λειτουργεί από το Δεκέμβριο.

brefo-anthousa2Χαρακτηρίζεται από τους άρτια διαμορφωμένους, λειτουργικά και αισθητικά χώρους του, καθώς και για τον σύγχρονο εξοπλισμό του, κάνοντας την παραμονή των 70 παιδιών σε αυτόν, ευχάριστη και δημιουργική.

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας και σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες των Δημοτικών Ενοτήτων Παλλήνης και Γέρακα. Στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δίνοντας στους γονείς τη σιγουριά ότι αφήνουν τα παιδιά τους σε πολύ καλά και ασφαλή χέρια.

 

Η στήριξη της οικογένειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το Δήμο Παλλήνης, τονίζει ο Δήμαρχος Αθ. Ζούτσος και ενημερώνει ότι προχωράει στην κατασκευή δύο ακόμη Βρεφονηπιακών Σταθμών, στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και επί των οδών Κέας & Ανάφης της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Επίσης είναι στη φάση ένταξης στο ΕΣΠΑ ένας τρίτος Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Κυκλαμίνων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Τα παραπάνω σε συνδυασμόbrefo-anthousa1 με την χρηματοδότηση ύψους 2.000.000 που εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης από το ΕΣΠΑ μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» για τη φιλοξενία παιδιών ασθενέστερων οικογενειών.

 

Σ.Σ.: Εμείς θα του δώσουμε συγχαρητήρια, γιατί σε άλλους Δήμους (παράδειγμα Βούλα), έχουν δύο χρόνια έναν ολοκαίνουργιο σταθμό σφραγισμένο γιατί δεν μπορούν να τον λειτουργήσουν λόγω έλλειψης προσωπικού!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 580 επισκέπτες και κανένα μέλος