Μετά την ίδρυση και λειτουργία του πρώτου Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Ανατολική Αττική και στο πλαίσιο της έμπρακτης και συνεπούς κοινωνικής ευαισθησίας του, χωρίς «κενά λόγια» εντυπωσιασμού, ο Δήμος Μαρκοπούλου, προσκαλεί τους δημότες, στην εκδήλωση ενδιαφέροντος παραγγελίας και αγοράς πατάτας, σε χαμηλή τιμή, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν από σήμερα, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και την επιθυμητή ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, στο τηλέφωνο 22990 20-121 ή ηλεκτρονικά στο press@markopoulo.gr.

Ο λόγος που ο Δήμος Μαρκοπούλου, επέλεξε να μην προχωρήσει σε άμεση διάθεση του προϊόντος, είναι το γεγονός, ότι γνωρίζοντας εκ των προτέρων την τάξη μεγέθους της συνολικής παραγγελίας, θα μπορέσει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή πατάτας στους Δημότες και να οργανώσει καλύτερα τη διάθεσή της. Στο άμεσο προσεχές διάστημα, θα ανακοινωθεί και η συγκεκριμένη διαδικασία και τρόπος διάθεσης.

Η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, παραγωγούς, συλλόγους και οργανώσεις πολιτών, για την εξεύρεση υπεύθυνων λύσεων, απέναντι στα έντονα οικονομικά και άλλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας εν μέσω της οικονομικής κρίσης, που όλοι βιώνουμε καθημερινά. Ταυτόχρονα όμως, δεν διατίθεται όμως, να παρασυρθεί ή να παρασύρει τους Δημότες της, στο όνομα οποιουδήποτε «κινήματος», σε εύκολες λύσεις και κινήσεις, δίχως να έχει ελέγξει και εξασφαλίσει, την πραγματική προστασία και βοήθεια αυτών που βρίσκονται σε ανάγκη!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος