eurobank-efg-1Ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στα όρια Γλυφάδας - Βούλας στην είσοδο του Πανοράματος, εγκαινίασε την Παρασκευή 2 Μαρτίου, η Eurobank EFG. Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση μια πρωτοποριακή αντίληψη για την εξυπηρέτηση των πελατών, που ανταποκρίνεται πλήρως στην πελατοκεντρική προσέγγιση που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της τράπεζας.

Εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νικόλαος Νανόπουλος τόνισε: «Δίνουμε έμφαση στην προβολή της έναρξης λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος της Eurobank στο Πανόραμα Βούλας πιστεύοντας ότι στέλνουμε ένα ευρύτερο μήνυμα: σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία, για τη χώρα ευρύτερα, η Eurobank όχι μόνο δεν αναδιπλώνεται αλλά αντίθετα έχει σταθερά στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επιλογή της να παραμένει ενεργά και δυναμικά στην αγορά. Nα στηρίζει τους πελάτες της, να τιμά την εμπιστοσύνη τους, και να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρει».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank ΕFG Βύρων Μπαλλής, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «η Tράπεζά μας δεν σκέφτεται απλώς, αλλά προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Σε μία εποχή όπου όλα δείχνουν να συρρικνώνονται και να περιορίζονται, εμείς εγκαινιάζουμε αυτό το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στο Πανόραμα Βούλας, στα νότια προάστια, μία περιφέρεια όπου εξαρχής η Τράπεζα μας έχει δείξει αυξημένο ενδιαφέρον και έντονη παρουσία. Είμαστε σήμερα εδώ για να επιστρέψουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και να σταθούμε δίπλα στην τοπική κοινωνία».

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο Β. Μπαλλής παρέδωσε στον πρόεδρο του ΔΣ των Παιδικών Χωρών SOS Ελλάδος, Δημήτρη Βάττη, επιταγή που καλύπτει τα έξοδα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης για ένα έτος στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 guests και κανένα μέλος