mertirisΣτις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον καλλικρατικό Δήμο Παλλήνης, ο τέως δήμαρχος του τέως δήμου Παλλήνης, Σπύρος Κωνσταντάς είχε ηγηθεί ψηφοδελτίου με την παράταξη “Δήμος ισχυρός - πόλη με Οραμα”. Χάνοντας το Δήμο βρέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Στην πορεία του πρώτου χρόνου ο Σπύρος Κωνσταντάς παραιτήθηκε από την ηγετική θέση της παράταξης και τη θέση του κατέλαβε ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, τέως Κοινοτάρχης της Κοινότητας Ανθούσας.
Αυτό για λίγους μήνες, γιατί, και ο Τρ. Κουτσικούρης παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης και στη θέση του εξελέγη μέσα από την παράταξη, (23.2) ο Παναγιώτης Μερτύρης.

Ο Παναγιώτης Μερτύρης ευχαρίστησε τα μέλη του συνδυασμού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και κάλεσε σε συστράτευση και ενότητα, για μια εποικοδομητική και ουσιώδη αντιπολίτευση στον Δήμο Παλλήνης. Επεσήμανε πως επιβάλλεται να υπάρξουν δυναμικές παρεμβάσεις όταν οι καταστάσεις το απαιτούν καθώς η μαχητικότητα της μείζονος αντιπολίτευσης, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την διοίκηση του Δήμου. Να την κάνει πιο αποδοτική και να την αποτρέψει από πιθανές λανθασμένες αποφάσεις. Αναγνώρισε τη βαριά ευθύνη που αναλαμβάνει και ξεκαθάρισε πως θα δρα αποκλειστικά με γνώμονα το καλό και το συμφέρον των Δημοτών.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 242 guests και κανένα μέλος