Στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», που αφορά την   ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων, εκδόθηκε η υπ. αρ. Αρ. Πρωτ. Φ.Β1/Ε5.4/338/6  (09/01/2012) Υπουργική Απόφαση έγκρισης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα "εξοικνομώ", αφορά  βελτιωτικά έργα όπως αλλαγή πλαισίων και τζαμιών, αλλαγή λεβήτων, εγκατάσταση σκιάστρων κ.α. που θα καταστήσουν τα δημοτικά κτίρια, λιγότερα ενεργοβόρα!

Από τις 191 προτάσεις των   Δήμων που κατατέθηκαν προ "Καλλικράτη", (γι' αυτό και τα ονόματα των Καλλικρατικών Δήμων δεν φαίνονται) αξιολογηθήκαν θετικά 106 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 83,4 εκ. ευρώ. Τις  επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής τους στο ΕΠΑΝ ΙΙ.
Ειδικότερα στην Περιφέρεια  Αττικής από τους 42 Δήμους που κατέθεσαν - προ Καλλικράτη -, αξιολογήθηκαν  στην Ανατ. Αττική συγκεκριμένα επτά, οι παρακάτω: ο Δήμος Βούλας (σήμερα Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης), ο Δήμος Παλλήνης (σήμερα Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα), ο Δήμος Ν. Μάκρης (σήμερα Μαραθώνας), ο Δήμος Αχαρνών, Ο Δήμος Κερατέας (σήμερα Λαυρεωτικής), ο Δήμος Μαρκοπούλου και ο Δήμος Σπάτων (σήμερα Σπάτων - Αρτέμιδος).


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος