diagonismos_agapisΔιαγωνισμός προσφοράς και αγάπης διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με τα σχολεία και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για να προβληθεί και να υποστηριχθεί η έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι μαθητές φιλοτέχνησαν το δικό τους «Μαγικό Κουτί» Προσφοράς και Αγάπης, που με έναν μαγικό τρόπο, γέμιζε...,  με ό,τι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο, σε όσους έχουν ανάγκη.

Η ευαισθησία και η φαντασία των παιδιών, έφερε τους υπεύθυνους σε πολύ δύσκολη θέση να επιλέξουν!

Νικητές ανακηρύχτηκαν τα νήπια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πόρτο Ράφτη (1ο Βραβείο) και το 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη (2ο Βραβείο), με την κοινή συμμετοχή των μαθητριών: Γκαβασιάδη Μαίρυλη (Γ2), Κουτρούλη Κατερίνα (Γ3), Πολυχρονίδη Ιωάννα-Μαρία και Τερλεμέ Νεφέλη (Γ4).

Τη βράβευση πραγματοποίησαν, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Σωτήρης Ι. Μεθενίτης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή.

Οι μαθητές στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τις ευχητήριες κάρτες και τα στολίδια, που ετοίμασαν για την εκδήλωση και πρόσφεραν τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 179 guests και κανένα μέλος