Αιδώς Αργείοι. Αυτό απάντησε λακωνικά ο πρόεδρος του Γραμματικού Νίκος Κούκης στην υβριστική όπως τη χαρακτηρίζει και στο βαθμό που τον αφορά, επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Νικόλαου Κοροβέση.
Παρακολουθήστε τον...

 
Ο πρόεδρος του Γραμματικού Νίκος Κούκης
 
εγκαλεί τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νίκο Κοροβέση

Αιδώς Αργείοι. Αυτό απάντησε λακωνικά ο πρόεδρος του Γραμματικού Νίκος Κούκης στην υβριστική όπως τη χαρακτηρίζει και στο βαθμό που τον αφορά, επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Νικόλαου Κοροβέση.
Παρακολουθήστε τον.
- Όταν όλη η κοινωνία της Αν. Αττικής αναγνωρίζει ότι ο πρόεδρος του Γραμματικού κάνει έναν αγώνα που δεν είχε κανείς τη δυνατότητα να κάνει, έχει συσπειρώσει στο πλευρό του το σύνολο της Νομαρχιακής και Τοπικής αυτοδιοίκησης Β.Α. Αττικής, έχει προβεί σε δεκαπέντε επιτυχημένες κινητοποιήσεις σ’ένα χρόνο, έχει «κατεβάσει» στο δρόμο σε πορεία 5.000 κατοίκους της Αν. Αττικής με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, του Νομάρχη Αν. Αττικής και του συνόλου του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου, όταν έχει προβεί σε επτά συνεντεύξεις τύπου, αποκαλύπτοντας τα επώνυμα οικονομικά συμφέροντα που πιέζουν για την εφαρμογή του περιφερειακού σχεδιασμού, όταν έχει εναντιωθεί στο σύνολο της πολιτικής και των πολιτικών όλων των κομμάτων που δεν είναι ικανοί να αποτρέψουν τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, όταν έχει προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια κάτι που έπρεπε να είχε κάνει ο κ. Παπαγεωργίου, γιατί επί θητείας του ψηφίστηκε ο Ν. 3164/2003 για ΧΥΤΑ, επί θητείας του εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου από την Ε.Ε. χωρίς να μπορέσει να εμποδίσει επί τέσσερα χρόνια την εξέλιξη και με ευθύνη της ΟΝΝΕΔ, τότε όντως «λείπει ο κ. Παπαγεωργίου από το τιμόνι του Γραμματικού» και συνεχίζει:
Γιατί έχουν μειωθεί οι καταγγελίες, οι μηνύσεις, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, τα δικαστήρια, η απομόνωση του χωριού από όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες ακόμα και τους όμορους, η δυσφήμηση της κοινωνίας μας.

Τι να κάνουμε!
Ας απολογηθεί όμως ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, γιατί δεν έχει παραστεί ούτε σε μία από τις 15 κινητοποιήσεις!
Γιατί δε συμφώνησε όπως εισηγήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας για αποχή από τις εκλογές, αλλά αντίθετα με ανακοίνωσή του καλούσε τους κατοίκους και να ψηφίσουν και να στηρίξουν τον Καραμανλή «γιατί αυτός μόνο θα έδινε λύση στο πρόβλημα». Τώρα αλήθεια τι κάνει!!
Με υποκριτικές, συκοφαντικές και κομματικά συμφωνημένες για επικοινωνιακούς λόγους επιστολές, δε λύνονται τα προβλήματα.

Ας ξεφύγει και αυτός και οι είκοσι ακόμα – τόσοι είναι όλοι όσοι συμβαδίζουν - από τον κομματικό εναγκαλισμό και ας κάνει κριτική, στη συνέχεια, στον πρόεδρο του Γραμματικού. Γιατί τότε και αυτός θα συμμετάσχει μαζί με τους υπόλοιπους 2.500 κατοίκους στον αγώνα που δίνουν για την ουσία του προβλήματος εκτός και αν όλα που επικαλείται εκφράζουν την πικρία του για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών, ή το παράπονό του γιατί με την προηγούμενη, κομματικά πειθαρχημένη, κοινοτική αρχή θα ήταν ευκολότερη η υλοποίηση του ΧΥΤΑ.
Και κλείνει με την ίδια φράση.
Αιδώς Αργείοι! 

Από το γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Γραμματικού λάβαμε την παραπάνω δήλωση και τη δημοσιεύσαμε, χωρίς να καταστεί δυνατόν να εντοπίσουμε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Αναμένουμε τυχόν διευκρινήσεις από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος