Η πρώτη φάση του “Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού” του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κρωπίας ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, στη δημοτική συνεδρίαση της 13.12.
Την εισήγηση έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή που αποτελειται από τον  Δήμαρχο (πρόεδρος) Δημήτρη Κιούση και τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Πουλάκη, Ανδρέα Ντούνη, Θοδωρή Γρίβα και το Μανώλη Γρινιεζάκη.  

Ετσι έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δημου www.koropi.gr. Οι δημότες μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή γραπτώς να κατατίθενται  στο Πρωτόκολλο Δήμου Κρωπίας (2ος Όροφος  Β. Κωνσταντίνου 47, Δημαρχείο).

Το Ε.Π. ενός Δήμου διαμορφώνεται με ορίζοντα πενταετίας, καθώς ακολουθεί τη διάρκεια της θητείας της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, και αποτελείται από το Πενταετές Τεχνικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης όπου εξειδικεύεται το Πενταετές Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Ετήσιο Προϋπολογισμό. Το παρόν Ε.Π. καταρτίζεται για τη χρονική περίοδο 2012-2014 καθώς είναι η πρώτη δημοτική περίοδος μετά την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση όπως διαμορφώθηκε από το Πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Επιχειρησιακά σχέδια είδαμε να καταρτίζονται και πριν δύο χρόνια, που μάλιστα για να σχεδιαστούν πληρώθηκαν - από πολλούς Δήμους - δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μελετητές και έμειναν απλά ...μελέτες. Να ελπίσουμε ότι τώρα θα λειτουργησουν;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 guests και κανένα μέλος