Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και στην μεγαλύτερη φτώχεια που έρχεται, δραστηριοποιήθηκε και ο Δήμος Μαρκοπούλου, με την ίδρυση και λειτουργία  Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.

Οπως σημειώνει ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης, «με εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και με σοβαρά κριτήρια, ο Δήμος μας, καλείται να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς, τη σύγχρονη πρόκληση, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας, στην πόλη μας!»

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα γίνουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στην Οδό Χρ. Μεθενίτη 7, στο χώρο δίπλα στο Δημαρχείο, όπου και θα στεγάζεται.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα λειτουργήσει Ταμείο Αγάπης.

Ελάτε με κάτι στο χέρι

 Ο Δήμος καλεί «όλους τους πολίτες, να συνεισφέρουν έμπρακτα, με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, έστω και 50 λεπτά ή  1 ευρώ· καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν με ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα παιδικό παιχνίδι! Και η μικρότερη προσφορά,  γίνεται σπουδαία, για εκείνους που έχουν ανάγκη!

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, εξαρτάται απόλυτα, από το μέγεθος των προσφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων! Είμαστε πεπεισμένοι, ότι η αλληλεγγύη (και όχι απλώς «η φιλανθρωπία»), αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής μας ταυτότητας! Καλούμαστε πλέον να την αναδείξουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι οι πολίτες θα μας εκπλήξουν ευχάριστα!»

 Πληροφορίες για το τι μπορεί να προσφέρουν πολίτες και επιχειρήσεις, επικοινωνήστε με την Κοιν. Επιχείρηση του Δήμου Μαρκοπούλου,

 τηλ. 2299 0 20173 & 20 174.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 επισκέπτες και κανένα μέλος