Έργο του Συμβουλίου είναι η κατάρτιση σχετικών προγραμμάτων πρόληψης της εγκληματικότητας στα γεωγραφικά όρια του δήμου, η διατύπωση γνώμης επί σχετικών ερωτημάτων του δημοτικού ή των τοπικών Συμβουλίων Παλλήνης, Ανθούσα, Γέρακα, η διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων και άλλων συναφών εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η συνεχής, μέσω των τοπικών μέσων μαζικής επικοινωνίας ενημέρωση των κατοίκων, καθώς και η εκδήλωση κάθε άλλης σχετικής δραστηριότητας.

Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος , Δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Καρράς Δημήτριος  και κ. Καλατζής Νεκτάριος , Κοινωνιολόγοι και οι δυο, η κα Ευγενία Παπαγεωργίου Μπάγια , Εισαγγελέας Εφετών  Αθήνας και ο Απόστολος Μπάνιας Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης.

Το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας αποτελεί συμβουλευτικό γνωμοδοτικό όργανο για την ανάπτυξη μιας εναλλακτικής και αποκεντρωμένης αντιπαραβατικής πολιτικής, προσαρμοσμένης στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε τοπικής κοινωνίας και μπορεί να συμβάλλει δημιουργικά στους τομείς ενημέρωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και συνεργασίας με την κοινωνία ώστε να αναπτυχθεί το αίσθημα ασφάλειας.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 495 επισκέπτες και κανένα μέλος