Αγαπητοί Συμπολίτες!

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας και κυρίως οι οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας, απαιτούνται εθελοντικές προσφορές και συλλογικές δράσεις, που θα ανακουφίσουν όσους έχουν πραγματική ανάγκη από συγκεκριμένα αγαθά, χωρίς να τους «υποχρεώνουμε» να εξαρτώνται, από τις εκάστοτε κρατικές δομές.

Στα πλαίσια τέτοιων πρωτοβουλιών, ο Δήμος Μαρκοπούλου προχωρά  στο τέλος του επόμενου μήνα, στην ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο με εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και με σοβαρά κριτήρια, καλείται να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς, τη σύγχρονη πρόκληση, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας, στην πόλη μας!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, εξαρτάται απόλυτα, από το μέγεθος των προσφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων!

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, που με περίσσευμα καρδιάς, θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, να συνδράμουν με προσφορές (σε είδη που αναφέραμε) και με ενδιαφέρον για την ποιότητα αυτών, καθώς η προστασία της αξιοπρέπειας των δικαιούχων, είναι επίσης προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Για πληροφορίες, σχετικά με το τι μπορούν να προσφέρουν οι δημότες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μπορούν να απευθυνθούν καθημερινά και εργάσιμες ώρες, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, στα τηλέφωνα (22990) 20 171 & 20 149 .      

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι η αλληλεγγύη (και όχι απλώς «η φιλανθρωπία») αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής μας ταυτότητας!

Σήμερα καλούμαστε να την αναδείξουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι οι δημότες μας θα μας εκπλήξουν ευχάριστα!

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαρκοπούλου

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 επισκέπτες και κανένα μέλος