Αντισταθείτε μαζί του!
ΟΔήμος Σαρωνικού, με επιστολή του απευθύνεται στους δημότες και τους ενημερώνει ότι συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».


Ο Δήμος Σαρωνικού, με επιστολή του απευθύνεται στους δημότες και τους ενημερώνει ότι συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού» και υπόσχεται ότι θα σταθεί δίπλα τους με όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Διαβάστε τον τρόπο.

Σημειώνουμε ότι στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και άλλοι Δήμοι και ευχόμαστε να τους μιμηθούν και επόμενοι.

"Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με αυτήν την επιστολή απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού, για να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων, το οποίο καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο Δήμος Σαρωνικού καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, την πολιτική του Μνημονίου και στηρίζει – συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».

Παράλληλα, στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιδρούν και αντιστέκονται στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, τα οποία πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως τους ανέργους, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά.

Ήδη οι Ελληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν στο κράτος μια σειρά από εισφορές και τέλη (ΕΚΑΣ, έκτακτη εισφορά εισοδήματος, ειδικό τέλος ακινήτων κτλ.), αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου ορίου, νέο μισθολόγιο, αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να αντισταθείτε σ’ αυτή την εισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, αρνούμενοι να καταβάλλετε το ειδικό τέλος ακινήτων.

Ο Δήμος Σαρωνικού θα σταθεί δίπλα σας και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πληρωμή προς το κράτος του εν λόγω «χαρατσιού».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

1. Με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, πηγαίνουμε στο ΑΤΜ της τράπεζας (προϋπόθεση η τράπεζα να είναι συμβεβλημένη με ΔΕΚΟ).

2. Βάζουμε την κάρτα και επιλέγουμε:

α) Άλλες Συναλλαγές

β) Πληρωμές ΔΕΚΟ

γ) ΔΕΗ

3. Πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής και στη συνέχεια θα μας ζητηθεί να ορίσουμε το ποσό πληρωμής.

4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό της ΔΕΗ, εκείνο που αντιστοιχεί στο ειδικό τέλος ακινήτων (αναγράφεται πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ).

5. Πληκτρολογούμε το ποσό που απομένει ως ποσό πληρωμής στο ΑΤΜ.

6. Παίρνουμε την απόδειξη και μαζί με το λογαριασμό και την ταυτότητά μας, πάμε στο Δημαρχείο, όπου υπογράφουμε εξουσιοδότηση στο Δήμαρχο ή άλλο εντεταλμένο από εκείνον πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό μας κάθε απαραίτητη ενέργεια για να γνωστοποιηθεί στη ΔΕΗ η πληρωμή από μέρους μας των πραγματικών οφειλών μας προς αυτήν.

Ειδοποιούμε το Δήμο για κάθε απόπειρα διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων.

Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Δήμο Σαρωνικού στα τηλέφωνα: Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων 2299320300 (Μαριάνθη Μπιτχαβά, Μαρία Δρίτσα) και Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου 2291041220 εσωτ. 113 (Μαριάννα Ματζουράτου).

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και κανένα μέλος