Συκοφαντικές φήμες για δήθεν συμφωνία για μετεγκατάσταση ΡΟΜΑ.

Η μείζονα μειοψηφία καταδικάζει

Οργισμένη δήλωση, έκανε ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, στο δημοτικό συμβούλιο (27.9), καταγγέλοντας   ψευδείς συκοφαντικές και κακοήθεις φήμες για δήθεν συμφωνία του να μετεγκατασταθούν μαζικά Ρομά στο Δήμο Κρωπίας με χρηματικό αντάλλαγμα! Οι φήμες δε αυτές, όπως είπε, από πληροφορίες που του δόθηκαν προέρχονται από  στελέχη ή μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης  σε διάφορες συναθροίσεις.

Ζήτησε δε από τη μείζονα αντιπολίτευση  να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες αυτές  καθώς και να τις καταδικάσει.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε και πάλι το σώμα, ότι οι ενέργειες για να αποτραπούν τα όποια σχέδια μαζικής μετεγκατάστασης κυρίως αλλοδαπών Ρομά στα Μεσόγεια,  γίνονται από  κοινού με τους Δημάρχους και τους επικεφαλείς της μείζονος μειοψηφίας και των τεσσάρων Δήμων, Κρωπίας,  Παιανίας, Μαρκοπούλου, Σπάτων-Αρτέμιδας.

Οι κινήσεις δε αυτές, όπως είπε,  αποτέλεσαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, τις οποίες κατονόμασε και για τις οποίες έχουμε κάνει σχετικό ρεπορτάζ σε προηγούμενα φύλλα μας.

 

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αρ. Γκίκας καταδίκασε αυτές τις φήμες απ΄ όπου και αν προέρχονται ενώ διαβεβαίωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοιες ενέργειες,  ενώ το ίδιο έκανε και σύσσωμο και ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος