Ο Δήμος Παλλήνης σας ενημερώνει ότι η Κτηματολόγιο ΑΕ ξεκίνησε την διαδικασία Ανάρτησης των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων για την ΔΕ Παλλήνης σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου 2308/1995 όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στο Γραφείο Κτηματογράφησης (Φειδιππίδου 33, Παλλήνη, τηλ. 210 6666131) του Δήμου Παλλήνης και θα παραμείνουν αναρτημένα για δύο μήνες με ημερομηνία έναρξης την 26η Σεπτεμβρίου 2011.

Εκτός από την ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στο Γραφείο Κτηματογράφησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προβλέπεται και ταχυδρομική αποστολή αποσπασμάτων από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

 

Επίσης η ανάρτηση των συνολικών κτηματολογικών στοιχείων για πρώτη φορά πραγματοποιείται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Κτηματολόγιο ΑΕ www.ktimatologio.gr 

Με τον τρόπο αυτό, θα λάβετε γνώση της καταγραφής των δικαιωμάτων σας και της γεωγραφικής απεικόνισης του ακινήτου σας και εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία αυτά δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια.

 

Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση διόρθωσης ή ένσταση εντός δύο μηνών από την ανωτέρα ημερομηνία (δηλαδή έως 28/11/2011) κατά των στοιχείων ανάρτησης στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Παλλήνης ( Φειδιππίδου 33, Παλλήνη, τηλ. 210 6666131) καθημερινά 8:00-15:00μμ και Τετάρτη 17:00 - 20:00. Σημειώνεται ότι για τους κατοίκους του εξωτερικού η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις μήνες (δηλαδή έως 26/1/2012) .

Για όσους ενδιαφέρονται η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει και στους δήμους Άνοιξης, Δροσιάς , Εκάλης, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας , Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος