To Σωματείο Δημοτικών υπαλλήλων Αρτέμιδας θα επιχειρήσει κατάληψη του Δημαρχείου Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

Η κυβέρνηση με τα αλλεπάλληλα έκτακτα και βάρβαρα μέτρα που λαμβάνει σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων έχει οδηγήσει σε απελπισία εκατομμύρια νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν ούτε στις στοιχειώδης υποχρεώσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος με ομόφωνη απόφασή του, θα προχωρήσει σε κατάληψη του Δημαρχείου Αρτέμιδος αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Στη διάρκεια της κατάληψης, τα μέλη του Σωματείου θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο της Λ. Καραμανλή από τις 12.00 μ.μ. μέχρις τις 12.30 μ.μ.


      Μόνο με την αποφασιστικότητά μας και τη διάθεσή μας για αγώνα μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που οδηγεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία σε απόγνωση, την οικονομία σε κατάρρευση και τη χώρα σε νέα μεγαλύτερα αδιέξοδα.
                  


              Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ.Α.

ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ–19016 ΑΡΤΕΜΙΔΑ–ΤΗΛ.: 22940 40907–FAX: 22940 82696–http://sdyartemidos.blogspot.com–e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                                      

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 308 guests και κανένα μέλος